Som webudviklere har vi en række foretrukne programmer og kodesprog, vi primært arbejder i. Vi videreudvikler dog løbende vores in-house kompetencer, så vi kan imødekomme kundernes ønsker. Har I et bestemt system eller program, I foretrækker, at vi udvikler i, så giv os et ring, og lad os snakke om, hvilke muligheder vi ellers kan tilbyde.

Joomla

Hos Simple Solution bruger vi blandt andet Joomla som fundament og udgangspunkt, når vi udvikler hjemmesider, intranet, portaler, online magasiner, aviser eller andre online platforme for vores kunder. Joomla er et Open Source PHP baseret CMS-system, der giver uanede udviklingsmuligheder. Fordelen ved at bruge et Open Source system er, at I ejer det færdige produkt. I er ikke nødsaget til at lade os supportere og hoste jeres løsning efterfølgende. Herudover er Joomla brugervenligt, så I selv kan navigere rundt i systemet og ændre på content. Selvom Joomla er gratis at bruge, så vil gratisversionen kun indeholde en absolut standardløsning. Ønsker I en professionel og velfungerende hjemmeside, så kræver det, at I har en udvikler til at videreudvikle funktionaliteten og det visuelle udtryk til hjemmesiden, så den passer præcis til jeres behov og ønsker. Hos Simple Solution er vi eksperter indenfor webudvikling, og vi sørger for at både funktionaliteten, brugeroplevelsen og webdesignet udføres efter alle kunstens regler.

Start Projekt

Umbraco

Umbraco er et andet populært CMS-system, som giver mange af de samme muligheder som Joomla. Umbraco er et CMS-system, der er baseret på Microsofts.net teknologi og kodet igennem .Net framework.
Som med andre Open Source systemer giver Umbraco et godt udgangspunkt at udvikle udfra, uanset om du har brug for en ny hjemmeside, et digitalt intranet eller noget helt tredje. Udviklingsmulighederne er uanede, og I kan derfor få en platform, der passer præcist til jeres behov. Ligesom Joomla et Umbraco et Open Source system, hvilket betyder at du selv ejer koden og derfor er frit stillet i forhold til at vælge et andet webbureau til at videreudvikle på jeres digitale platform.

WordPress

Ligeledes et af de mest anerkendte Open Source systemer, som mange brugere har valgt som deres foretrukne platform.
Vi udvikler og vedligeholder WordPress websites for nogle af danmarks største mediehuse - som har valgt netop denne platform, fordi den er let tilgængelig ift. små og simple udvidelser.

PHP / SQL

PHP og SQL er kodesprog, som bruges til at udvikle webløsninger, såsom hjemmesider, webshops, kundeportaler og digitale aviser. Hvor PHP bruges til at designe specielle features i Open Source systemer, er SQL et programmeringssprog til relationelle databaser. PHP er desuden det mest anvendte kodesprog og bruges til at kode 85% af alle CMS-systemer.

HTML5 / CSS3

Mens PHP/SQL er programmeringssprog, der bruges til at konstruere webarkitekturen og funktioner i backend, så bruges HTML5 og Css3 til at få content og det visuelle udtryk til at spille samme i frontend. HTML sørger for at teksten og content på hjemmesiden er rigtigt sat op, mens CSS skaber det visuelle udtryk.

Start Projekt

Laravel

Laraval er ligesom Joomla et framework, man kan bruge som fundament, når man skal udvikle en digital platform. Forskellen mellem at bruge Laraval og et mere gængs CMS-system, som fx. Joomla, er, at Laraval har færre standardfunktioner at tage udgangspunkt i, og det kræver derfor mere arbejde for udvikleren at skulle udvikle en fuldstændig platform til kunden heri. Det har betydning for tidsforbruget og den samlede pris for projektet. Vi bruger derfor Laraval, når kunden har behov, der er så specielle, at det skal udvikles fra bunden og ikke findes i den ene eller anden form i standardudgaven.

React og Node.js

React og Node.js er begge programmer, der sikrer, at hjemmesider, applikationer, webshops og andre webbaserede løsninger, som indeholder en stor mængde data, har en hurtigt loadtime, så siderne ikke behøver at genindlæses på ny hver gang, man trykker videre til en ny funktion eller side.
Hos Simple Solution er vi altid på forkant med de nyeste teknologier, så vi hele tiden sikrer os, at vi udnytter de muligheder, der er.