Systemintegrationer og kode - Simple Solution P/S

Systemintegrationer

Vi sikrer optimalt flow og proces

Systemintegrationer er et udtryk for den kommunikation, der foregår imellem virksomheders forskellige systemer. Ved at integrere webshop/E-Commerce løsningen med virksomhedens hjemmeside med data-, økonomi-, lager- eller produktsystemer, skabes der ét dynamisk system.

Meget præcist sagt, skræller man alt det unødvendige væk, når der udvikles en korrekt systemintegration. I sidste ende bliver en lang række ressourcer frigivet, arbejdsprocesserne bliver kortere og administrationen bliver hurtigere og mere præcis.

Frihed til at vælge

Vi har mange års erfaring med ERP integrationer, PIM integration og andre systemer, som fx NAV, C5, E-conomic, Dynamics AX – alle systemer kan med fordel integreres med vores kunders CMS-system.
Er systemet på nuværende tidspunkt ikke opsat til integration, sørger vi naturligvis for det.

Optimér forretningen, og få en integreret webløsning

Vores erfarne og professionelle team ved, hvordan de skaber kode, der integrerer jeres systemer, så intet går tabt, men kun alt er vundet i løsningen.

Er I i tvivl om, hvordan systemintegrationer og ERP-løsninger implementeres bedst muligt eller ændres med fordel for jer, så tag fat i os. Vi tilbyder fx en foranalyse, hvor vi klæder jer godt på til at igangsætte den egentlige proces.