Strategi og UX

Webdesign som konverterer
– kombineret med kraftfuld kode

Skal din nye hjemmeside være have en gennemført UX?
En hjemmeside eller webshop er jeres virtuelle salgsassistent 24/7. Det er det første indtryk kunderne får af jer, jeres ydelser og produkter. Og netop førstehåndsindtrykket spiller en afgørende rolle for, hvorvidt jeres besøgende har lyst til at komme tilbage og konvertere deres besøg til et salg.

Derfor er strategi og UX (user experience design) meget vigtig for jeres nye hjemmeside.

Er jeres platform svær at finde rundt i, har fejl i funktionerne eller er langsom til at loade, kan det skræmme potentielle kunder væk, også selvom jeres produkter er netop dét, de søger og efterspørger.

Mere om UX og UI design.

Velstruktureret opbygning for en god UX

Et stærkt webdesign handler selvfølgelig om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu – og sidearkitekturen er velstruktureret. Kunderne skal kunne finde rundt på platformen og finde de produkter, de har brug for, og derfor skal hjemmesiden/webshoppen udvikles med fokus på kunden, kunderejsen og brugeroplevelsen.

Din nye hjemmeside bliver lavet i WordPress CMS

WordPress CMS er kendt for sin dynamiske content oprettelse, samt brugervenlige administration. Derudover er det også nemt at rette i, lave om og endda sætte nye, mindre krævende funktioner ind i WordPress.

Vi oplever, at det har en stor fordel for vores kunder. De kan nemt selv lave nødvendige ændringer i content mm., og websitet bliver derfor dynamisk og levende og udvikler sig i takt med virksomheden.
Et website, der ikke opdateres og passes er ofte en sikker vej til at miste kunder – med WordPress kommer vi omkring den udfordring.