Strategi og UX hos Simple Solution

Strategi og UX

Webdesign som konverterer
– kombineret med kraftfuld kode

Skal din nye hjemmeside være have en gennemført UX?
En hjemmeside eller webshop er jeres virtuelle salgsassistent 24/7. Det er det første indtryk kunderne får af jer, jeres ydelser og produkter. Og netop førstehåndsindtrykket spiller en afgørende rolle for, hvorvidt jeres besøgende ønsker at browse rundt på jeres hjemmeside, har lyst til at komme igen og konvertere.

Derfor er strategi og UX (user experience design) et særdeles vigtigt for jeres nye hjemmeside.

Er jeres platform dårligt opbygget, svær at finde rundt i, har fejl i funktionerne eller er langsom til at loade, kan det skræmme potentielle kunder væk, også selvom jeres produkter er netop dét, de søger og efterspørger.

Mere om UX og UI design.

Velstruktureret opbygning for en god UX

Et stærkt webdesign handler selvfølgelig om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret – så kunderne kan finde rundt på platformen og finde de produkter, de har brug for. Det er således vigtigt, at hjemmesiden/webshoppen udvikles med kunden, kunderejsen og brugeroplevelsen for øje.

Din nye hjemmeside bliver lavet i WordPress CMS

Vi udvikler alle vores websites på en brugervenlig platform, netop for at sikre at vores kunder får den ultimative brugeroplevelse, også når de skal arbejde med deres website.
Et website der er designet, udviklet og opbygget korrekt får lige det sidste skub, hvis også det jævnligt bliver opdateret.
WordPress CMS er kendt for sin dynamiske content oprettelse, samt brugervenlige administration.