Systemintegration/kommunikation er et udtryk for den kommunikation, der foregår imellem jeres forskellige systemer. Ved at integrere jeres webshop/hjemmeside med jeres data-, økonomi-, lager- eller produktsystemer skaber I ét dynamisk system, som for alvor effektiviserer jeres arbejdsprocesser og gør jer konkurrencedygtige.

NAV, C5, E-conomic eller Dynamics AX - Friheden til at vælge

Vi har stor erfaring med ERP integrationer, PIM integration og andre systemer, der med fordel kan integreres med jeres CMS-system, uanset om vi selv har udviklet jeres CMS-system, eller det er ét, I har i forvejen. Er jeres system på nuværende tidspunkt ikke opsat til integration, kan vi hjælpe jer med at få det sat op.

Start Projekt

Optimér din forretning og få en integreret webløsning

Der er mange penge at hente i optimering, når man kigger efter at integrere sin webløsning med sit ERP. Mange arbejdsprocesser bliver kortere, administrationen hurtigere og mere præcis, på denne måde kan en investering hurtigt vise sig at være en god investering.
Vi har igennem de sidste 10 år, integreret mange webløsninger med ERP systemer, som har hjulpet vores kunder med digitaliseringen af deres forretningspotentiale.