Nyt website bygget i WordPress CMS?

Har du også en holdning til design og funktionalitet?

Skal din virksomhed have nyt website, og skal det have et lækkert design?
Så er Simple Solution det rigtige valg. Vi er specialister i udvikling og design af professionelle websites bygget i det populære WordPress CMS. Vi tror på at standard er godt, men det betyder ikke at vi leverer skabelonløsninger. Så hvis du drømmer om mere end et tema som alle andre har, og gerne vil sætte dit præg på din virksomheds udtryk – så kontakt os i dag, for hjælp til dit næste projekt.

Lækkert design og høj brugervenlighed i samme system

Et digitalt design der er løst godt skaber troværdige websites, der reflekterer virksomhedens brandstrategi og visuelle identitet. Når vi designer og udvikler websites er det altid med fokus responsive design. Vi sikrer, at alle vores hjemmesider og webløsninger fungerer optimalt på alle devices, i alle browsere og er optimeret til den adfærd, brugerne har.
Derudover fokuserer vi på:

  • Nem og intuitiv page builder til content
  • Utallige muligheder for udvidelser og specialprogrammering
  • Effektivt opbygget ift. Google Søgemaskinen
  • Nem Integration til 3. parts systemer

Erfarent bureau med over 1.500 website løsninger til ambitiøse kunder

Igennem de seneste 12 år, har vi arbejdet sammen med mange ambitiøse danske og internationale virksomheder og offentlige institutioner. Vi står klar til også at hjælpe din virksomhed med et nyt website som skaber værdi.

Vi har anerkendte referencer bl.a. har vi leveret løsninger til Aller Media A/S, Nyhavn Rejser, Hvidovre Hospital, Chemometec A/S, Beredskab Fyn (app løsning) og Teknologisk Institut m.fl.

Website med fokus på brugervenlighed og dynamisk content oprettelse

Der er ingen mening i at bygge et website, hvor content generelt står stille. WordPress er kendt for sin nemme brugeradministration – og dette skaber dynamiske muligheder for content oprettelse.

Back-end, der er nem at arbejde i

Kode, design og teknologi er i sidste endnu et værktøj til mennesker af kød og blod. Gennem de sidste 11 år, har vi opbygget solid forståelse for den adfærd, som medarbejdere har, når de arbejder med virksomheders websites. Den adfærd bygger vi også back-end ud fra. Derfor er vores projekter nemme at tilgå for medarbejdere, og nemme at navigere i for alle, der skal arbejde med websitet.

Kode det virker på dit nye website

Vi er dit full-service webbureau

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt?

  • Professionelle WordPress hjemmesider
  • Specialudvikling af funktionalitet
  • Integrationer til 3. parts systemer (ERP, CRM mv.)
  • Service og driftsaftaler til nye og eksisterende løsninger
  • Forundersøgelser, Projektledelse og rådgivning