Din hjemmeside og webshop danner ofte rammen for det første indtryk, dine besøgende og potentielle kunder får af din virksomhed og dine produkter. Det betyder derfor noget, at kunderne oplever en indbydende og interessant platform, der har de varer, de søger efter. Det visuelle udtryk skal spille sammen med en platform, hvor funktionaliteten er i top og er udviklet præcist til de behov, I har som virksomhed.

Hos Simple Solution bruger vi bruger vi velkendte Open Source cms-systemer som skellet, når vi udvikler din webshop. Fordelen ved at bruge et Open Source php baseret cms- og e-commerceplatform er, at du ikke er tvunget til at indgå i et fast samarbejde med os, efter vi har lavet din hjemmeside. Vi tilbyder dog en supportløsning, så du hele tiden er sikret hjælp og assistance, når du skal have lavet ændringer på din webshop. Det kan give en tryghed at vide, at hjælpen aldrig er mere end et opkald væk.

En webshop der konverterer

Når din nye webshop skal lanceres, er det med den forventning at den skaber resultater. Vi udvikler alle vores shopløsninger med fokus på konvertering og øget omsætning for vores kunder.
Vi har skabt mærkbare og dokumenterede resultater for vores kunder - dette er vi stolte af!

Jeres behov og ønsker

Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed, jeres produkter, jeres kunder, jeres behov og ønsker, når vi udvikler funktioner og design, der passer til målgruppen. Vi har et hold af erfarne udviklere og webdesignere, der ligeledes har fuldt styr på UI og UX, så du får en professionel webshopløsning.