support-drift-service-simplesolution

Service og driftsaftaler

24/7 – 365 support og service

Vi tilbyder en effektiv support proces, som sikrer at din webløsning altid er ajourført. Vores dygtige supportteam behandler alle henvendelser indenfor to timer som standard, hvilket betyder du hurtigt kan komme videre.

Vi kan overtage driften af hele, eller dele, af jeres webløsning, inklusiv servere og klienter. Vi kan sørge for:

  • Optimal sikkerhed
  • Backup
  • Support
  • Videreudvikling

… samt alt derudover, der er nødvendigt for et stabilt og velfungerende webløsning.

Support og service i højsædet

Vi ved at samarbejdet med vores kunder beror på vores serviceniveau, responstid og kvalitet. Derfor er det essentielt for os, at vores supportteam hele tiden er ajourført med vores kunders løsninger og behov. Vi har en tæt dialog med vores kunder, og kender deres strategi og tanker – så vi bedst muligt kan skabe fælles resultater.

Fokus på sikkerhed

Ønsker I det, laver vi derudover en analyse af jeres behov og en vurdering af, hvor I med fordel bør sætte ind, hvis I vil forbedre jeres IT-sikkerhed.
Vi implementerer løsningerne i jeres virksomhed og sørger for at de virker optimalt.
Vi kan hjælpe jer hele vejen rundt med kvalificeret rådgivning og ekspertviden, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til.

Support af forretningskritiske løsninger

Vi hjælper hver dag vores kunder med at fremtidssikre deres forretning ved at sørge for, at de har den helt rigtige løsning, der passer til deres behov.

Vi supporterer og drifter alle de kendte open-source systemer bl.a. WordPress, Joomla, Drupal, Shopware, Umbraco og Magento.