Simple Solution laver unikke webløsninger, der er tilpasset vores kunders behov og ønsker. Vi tilbyder derudover service af din webløsning, så hjælpen altid kun er et telefonopkald væk.

En serviceaftale betyder, at vi står til rådighed, når du skal have ændret indholdet på din hjemmeside. Skal du derimod have lavet en ny funktion på hjemmesiden, som vores udvikler skal kode, vil dette komme udover serviceaftalen.

Start Projekt

Service på abonnement- eller konsulentbasis

Hos Simple Solution kan du vælge at købe service som abonnement, eller du kan vælge at købe service ad hoc som konsulenttimer.

Du skal vælge den løsning, der passer til dit behov. Tid er blandt andet en faktor for de fleste virksomheder, da det kan være en tidskrævende opgave for jeres medarbejdere, at de skal sidde med løbende opdatering af jeres hjemmeside. Her giver det mening, at vi igennem en serviceaftale kan aflaste jeres medarbejdere.

Vi giver jer rådgivning

Ved at vælge Simple Solution som serviceleverandør får I en kompetent og erfaren medspiller, der kan servicere og rådgive jer omkring jeres digitale platforme og muligheder for optimering.