Skal din virksomhed have nyt website?

Tilpassede websites til alle platforme

Vi designer og udvikler gennem kode, der virker på alle platforme. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops – vores professionelle websites er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige. Vores kode er stærk, og Google vil elske dit website, ligeså meget som kunderne vil.

Webdesign

Et digitalt design der er løst godt skaber troværdige websites, der reflekterer virksomhedens brandstrategi og visuelle identitet. Når vi designer og udvikler websites, er det samtidig med fokus på 2 ting: mobile first og responsivt design. Vi sikrer, at alle vores hjemmesider og webløsninger fungerer optimalt på alle devices, i alle browsere og er optimeret til den adfærd, brugerne har.
Derudover fokuserer vi på:

 • UI og UX design
 • Informationsarkitektur
 • Visual design og interaktion
 • Målgruppeforståelse

Velstruktureret opbygning af websitet

Et stærkt webdesign handler om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret. Kunderne skal kunne finde rundt på platformen og finde de oplysninger, de har brug for. Vi sikrer, at dit corporate website udvikles på baggrund af behov, målgruppen, kunderejsen og den optimale brugeroplevelse.

Usabillity og UX design

Der er ingen mening i at bygge et website, hvor ingen kan finde rundt. Vores team af udviklere forstår vigtigheden af at designe et website, hvor menu-og sidearkitekturen er velstruktureret, og  hvor vi minimerer de klik, dine kunder skal igennem for at finde det, de leder efter.

Back-end, der er nem at arbejde i

Kode, design og teknologi er i sidste endnu et værktøj til mennesker af kød og blod. Gennem de sidste 11 år, har vi opbygget solid forståelse for den adfærd, som medarbejdere har, når de arbejder med virksomheders websites. Den adfærd bygger vi også back-end ud fra. Derfor er vores projekter nemme at tilgå for medarbejdere, og nemme at navigere i for alle, der skal arbejde med websitet.

Webdesign

 • Responsivt og mobile first webdesign
 • Virksomhed – og produktsider
 • Design og UX
 • Fokus på den digitale købsrejse

Webudvikling

 • JavaScript udvikling
 • HTML/CSS
 • CMS integration

Fra vision til værdi

Det er egentlig ret simpelt. Vi vil lytte, vi vil lære, og vi vil forstå jeres forretning, inden vi går i gang med at bygge koden.  Det er derfor, at vores team af designere og udviklere er eksperter i at udvikle websites, der er brugervenlige og kommunikerer jeres brand position på samme tid – kort fortalt; som understøtter jeres brand og vision i design, funktionalitet og brugervenlighed.

”Det første tegn i vores kode er altid et spørgsmålstegn”