Funktionsorienteret udvikling

Webudvikling

Vi programmerer integrationer, specialudvikling, tilkoblinger, udvidelser og meget mere. Vi hjælper med at sætte retning og få de store tanker ned til noget spiseligt.

  • Corporate websites bygget i WordPress CMS
  • Specialudvikling i PHP og Laravel
  • Systemintegrationer/API integrationer (Rest API)
  • Drift og support af løsninger

Vi er et full-service digitalt bureau

Igennem de seneste 12 år, har vi stået i fælles front med en masse ambitiøse virksomheder omkring deres webprojekter. Vi har leveret over 1.500 webudvikling løsninger til små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner. Vores dygtige designere og webudviklere bygger professionelle websites med fokus på brugeroplevelser og brand storytelling. Vi bygger responsive websites, der er optimeret til ethvert device og sikrer maksimal konverteringsrate.

 

Vores tilgang

Vores mange års erfaring med webudvikling og design af hjemmesider samt integrering af systemer har gjort at du som kunde trygt kan overlade dit projekt i vores hænder. Et webprojekt er aldrig ens og derfor starter vi altid med en foranalyse for at afklare og forventningsafstemme design, web-infrastruktur såsom funktioner og logik, databehandling, hosting og meget mere.

 

Vi skaber succes

Vi er et kreativt udviklerhus med specialer i webinfrastruktur. Vi skaber succes sammen med vores samarbejdspartnere og tilbringer værdi i professionel sparring, tilgang og eksekvering. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit webprojekt.

 

gras
roland
dti
chemo
procom

Grundig afklaring

Når I siger ja tak til en hjemmeside eller webshopløsning hos os, vil jeres projekt opstartes gennem et kick-off møde med vores projektleder. Jeres nye projektleder vil gennem hele processen være jeres faste kontaktperson. Projektlederen vil spare med jer omkring muligheder og design, samt sætte jer ind i vores processer og arbejdsgange. Herefter går vores webdesignere i gang med at gøre jeres idéer til virkelighed.

Fast projektleder

Vi ved at det handler om forståelse og kemi for at drive og gennemføre et succesfyldt webprojekt. Derfor har i en fast projektleder tilknyttet fra start. Jeres projektleder sørger for at i altid er opdateret sideløbende som giver overblik og ro.

Webudvkling

Hvad kan vi hjælpe med?

Foranalyse

Forudsætningen for et godt projekt vil være at kende de behov der ligger med det digitale projekt, på denne måde kan man få prioriteret det arbejde der skal laves så man får så realistisk estimat og projektplan som muligt.

Kravspecifikation

Man kan ikke ramme et mål man ikke kan se, og det samme gælder inden for webudvikling, kravspecifikationen vil være det dokument som sikrer at du får det som der aftales og samtidig hjælper os med at se målet.

Programmering

Programmering kan gøres på forskellige måder, vi bestræber os på at gøre det simpelt, reducere kompleksiteten og rådgive i den retning - det er der vi har de bedste erfaringer og der vi kan hjælpe.

Integrationer

Integrationer kan være godt til at automatiskere processer og arbejdsgange, vi udvikler integrationer til både b2c og b2b og muligvis fjerne dobbeltarbejde.

Projektledelse

Et godt projekt kræver rådgivning og rammer - Vi bestræber os på at rådgive om de valg der er mulige, rådgive derefter og samtidig have klare linjer om hvad de forskellige valg har under hele projektet.

Laravel

Laravel, udviklernes smør, det suveræne PHP værktøj til at lave specialudviklede løsninger - det er naturligvis noget vi arbejder med og er knivhamrende skarpe i.

Starten på en god løsning

Skriv til os

Du er altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular til højre eller ringe til os.

Kontakt os

"*" indikerer påkrævede felter

Dit navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Behovsafklaring

Vi afholder workshop og får kortlagt behov og prioriteter

Første møde

Kravspecifikation

Kortlægning af funktioner og målsætning af projektets tekniske rammer

Indramningsfase

Udvikling

Her synger den fede dame mens du sipper mojitos og champagne.

Produktionsfase

Test og rettelser

Her kommer Esben på banen og peger lidt tilbage på dig, her skal i teste og sikre projektet er som beskrevet.

Testfase

Onlinelæggelsesfase

Nu er du glad og Esben er glad fordi nu skal siden i luften

Implementering