Webudvikling

Webudvikling der transformerer vision til websites, der skaber værdi og konverterer

Vores dygtige webudviklere og designere udvikler professionelle websites ved strategisk at kombinere brugeroplevelser og brand storytelling. Vi bygger responsive professionelle websites, der er optimeret til ethvert device og sikrer maksimal konverteringsrate.

Det, vi gør, er enkelt. Vi bygger websites, der fortæller virksomheders historie. Fra CMS systemer til design, UX webdesign og til applikationsudvikling, hjælper vi virksomheder med at skabe digitale oplevelser for deres kunder gennem den unikke historie, som de har.

  • Vi bygger både skræddersyede og standardløsninger.
  • Integration mellem webshops og virksomhedens ERP
  • WordPress, Drupal, Joomla – vi bygger i velkendte open-source CMS

Tilpasset webudvikling til alle platforme

Vi designer og udvikler gennem kode, der virker på alle platforme. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops – vores professionelle websites er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige. Vores webudviklere arbejder tæt sammen med vores SEO specialister, så Google vil elske dit website, ligeså meget som kunderne vil.

PPC, Adwords og søgemaskineoptimering

Webudvikling af webshop løsninger, der sikrer digital succes for BTB og BTC

Etablering af en ny webshop er en stor beslutning for alle erhvervsdrivende, da det er en udvidelse af den digitale virksomhed. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning fra start, så rejsen og strategien bliver en god og succesfuld oplevelse.

Hos Simple Solution bruger vores webudviklere velkendte Open Source CMS-systemer, når vi laver webshop løsninger. Dette giver mange fordele som kunde. Uanset om det er i BTB eller BTC.
Fx nem og intuitiv brugeradministrationen, samt mulighed for hele tiden at kunne udvide webshopløsningen med nye funktioner og features.

E-commerce er verdens hurtigste voksende marked. Skal virksomheder vinde det digitale marked, kræver det fleksible, agile og avancerede webshop løsninger. Teknologien skal sikre, at virksomheder kan sælge globalt og forbinde markedet lokalt. Den enkelte kunde skal være i fokus, imens markedet overvåges, og nye muligheder kan implementeres hurtigt og nemt.

E-handel til ethvert behov

Webudvikling af virksomheders E-handelsløsninger skal laves i overensstemmelse med deres brand value og målgruppers behov. Kundeoplevelsen skal være god fra første side til sidste tjek ud ved kassen.
Derfor er vores webudviklere specialiserede E-handelsesløsninger. Alt fra designet til funktionaliteten på jeres webshop bliver skræddersyet ud fra jeres behov.

Fleksible open-source platforme

Vores team arbejder på open-source systemer som fx WooCommerce, Drupal og Joomla. Det betyder, at I er sikret en E-handelsløsning, der kan vokse med jeres virksomhed og ændres i takt med jeres forretningsstrategi. Det er nemt at ændre i hele systemet, når behovet opstår.