Webudvikling

Vi er et full-service digitalt webudvikling bureau

Igennem de seneste 12 år, har vi stået i fælles front med en masse ambitiøse virksomheder omkring deres webprojekter. Vi har leveret over 1.500 webudvikling løsninger til små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner. Vores dygtige designere og webudviklere bygger professionelle websites med fokus på brugeroplevelser og brand storytelling. Vi bygger responsive websites, der er optimeret til ethvert device og sikrer maksimal konverteringsrate.

Det, vi gør, er enkelt…
Vi bygger websites, der fortæller virksomheders historie og hjælper jer med alt fra valg af CMS system og design, til brugeroplevelse og applikationsudvikling. På den måde kan vi hjælpe jer med at skabe digitale oplevelser for jeres kunder gennem den unikke historie, som I har.

Skal vores dygtige webudviklere bygge jeres digitale platform?

Når I siger ja tak til en hjemmeside eller webshopløsning hos os, vil jeres projekt opstartes gennem et kick-off møde med vores projektleder. Jeres nye projektleder vil gennem hele processen være jeres faste kontaktperson. Projektlederen vil spare med jer omkring muligheder og design, samt sætte jer ind i vores processer og arbejdsgange. Herefter går vores webdesignere i gang med at gøre jeres idéer til virkelighed.

Når designet er godkendt, går vores udviklere i gang med bygge jeres nye digitale platform. Vores webudviklere arbejder tæt sammen med vores SEO specialister, så Google vil elske jeres hjemmeside eller webshop, ligeså meget som kunderne vil.

Webudvikling start i dag

Udvikling af webshop løsninger, der sikrer digital succes for BTB og BTC

Etablering af en ny webshop er en stor beslutning for alle erhvervsdrivende, da det er en udvidelse af den digitale virksomhed. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning fra start, så rejsen og strategien bliver en god og succesfuld oplevelse.

Hos Simple Solution bruger vores webudviklere velkendte Open Source CMS-systemer, når vi laver webshop løsninger. Dette giver mange fordele som kunde. Uanset om det er i BTB eller BTC.
Fx nem og intuitiv brugeradministrationen, samt mulighed for hele tiden at kunne udvide webshopløsningen med nye funktioner og features.

E-commerce er verdens hurtigste voksende marked. Skal virksomheder vinde det digitale marked, kræver det fleksible, agile og avancerede webshop løsninger. Teknologien skal sikre, at virksomheder kan sælge globalt og forbinde markedet lokalt. Den enkelte kunde skal være i fokus, imens markedet overvåges, og nye muligheder kan implementeres hurtigt og nemt.

Webudvikling der skaber konverteringer

E-handel til ethvert behov

Webudvikling af virksomheders E-handelsløsninger skal laves i overensstemmelse med deres brand value og målgruppers behov. Kundeoplevelsen skal være god fra første side til sidste tjek ud ved kassen.
Derfor er vores webudviklere specialiserede E-handelsesløsninger. Alt fra designet til funktionaliteten på jeres webshop bliver skræddersyet ud fra jeres behov.

Webudvikling i fleksible open-source platforme

Vores team arbejder på open-source systemer som fx WooCommerce, Drupal og Joomla. Det betyder, at I er sikret en E-handelsløsning, der kan vokse med jeres virksomhed og ændres i takt med jeres forretningsstrategi. Det er nemt at ændre i hele systemet, når behovet opstår.