En hjemmeside eller webshop er jeres online visitkort og virtuelle salgsassistent 24/7. Det er det første indtryk, I efterlader hos kunderne om jer, jeres ydelser og produkter. Og netop førstehåndsindtrykket spiller en afgørende rolle for, hvorvidt jeres besøgende ønsker at browse rundt på jeres hjemmeside, har lyst til at komme igen og konvertere. Er jeres platform dårligt opbygget, svær at finde rundt i, har fejl i funktionerne eller er langsom til at loade, kan det skræmme potentielle kunder væk, også selvom jeres produkter er netop dét, de søger og efterspørger.
Et stærkt webdesign handler selvfølgelig om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret - så kunderne kan finde rundt på platformen og finde de produkter, de har brug for. Det er således vigtigt, at hjemmesiden/webshoppen udvikles med kunden, kunderejsen og brugeroplevelsen for øje.

  • Differentier jer fra kunderne med en specialdesignet hjemmeside/webshop, der opfylder jeres behov og ønsker.
  • Få rådgivning, sparring og løsningsforslag til, hvordan I takler problemer i kunderejsen og optimerer funktionaliteten på jeres hjemmeside/webshop.
  • Vi lægger vægt på brugervenlighed, god systemarkitektur og et gennemarbejdet visuelt udtryk i vores digitale løsninger.

Vil I høre mere om vores holdning til, hvad stærkt webdesign og brugervenlig UI er? Giv os et uforpligtende opkald, og lad os tage en snak.