Din webshop er dit digitale visitkort. Det betyder derfor noget, at kunderne oplever en indbydende og interessant platform, der har de varer, de søger efter. Det visuelle udtryk skal spille sammen med en platform, hvor funktionaliteten er i top og er udviklet præcist til de behov, I har som virksomhed.

Hos Simple Solution bruger vi Joomla, Laraval og Mijoshop som skellet, når vi udvikler din webshop. Fordelen ved at bruge et Open Source php baseret cms- og e-commerceplatform er, at du ikke er tvunget til at indgå i et fast samarbejde med os, efter vi har lavet din hjemmeside. Vi tilbyder dog en supportløsning, så du hele tiden er sikret hjælp og assistance, når du skal have lavet ændringer på din webshop. Det kan give en tryghed at vide, at hjælpen aldrig er mere end et opkald væk.
Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed, jeres produkter, jeres kunder, jeres behov og ønsker, når vi udvikler funktioner og design, der passer til målgruppen. Vi har et hold af erfarne udviklere og webdesignere, der ligeledes har fuldt styr på UI og UX, så du får en professionel webshopløsning.

  • Vi udvikler webshopløsninger på et fundament af Joomla, Laraval og i Mijoshop. Vi udvikler platformen, så den passer til jeres ønsker og behov.
  • Vi er eksperter indenfor udvikling af systemer til E-commerce.
  • Få en drift- og supportløsning - enten på abonnement eller konsulentbasis, så I altid kan få hjælp til uforudsete problemer, optimering og drift.

Vil I høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, så udfyld vores kontaktformular, og vi giver jer et uforpligtende ring.