Simple Solution styrker sine aktiviteter med opkøb af SENSE Marketing

Simple Solution opkøber marketingvirksomheden, SENSE Marketing – totalleverandør indenfor marketing både offline og online. Opkøbet styrker den strategiske satsning for 2020 og frem, som med dette opkøb har taget sit første skridt.

 ”Vi oplever en efterspørgsel fra nye og eksisterende kunder, som har behov for kompetent rådgivning og eksekverende kræfter til deres marketingaktiviteter, og indtil nu har vi kunne tilbyde en række online marketing aktiviteter, som fx Google Ads og annoncering. Med opkøbet af SENSE Marketing bliver det muligt for os at levere langt flere marketingaktiviteter, med særligt fokus på strategi, implementering og eksekvering, hvilket styrker vores kunder både på den korte og lange bane, udtaler CEO hos Simple Solution, Mike Valencia og fortsætter:

 Det er ikke kun Simple Solution, der er blevet styrket med dette opkøb, men også kunderne hos SENSE Marketing.

 ”Vi glæder os enormt meget til at lære den nye og stærke kundeportefølje at kende, hvilket vi allerede er godt i gang med gennem god dialog, som fortsætter over det næste stykke tid.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at SENSE Marketings kunder også bliver styrket med dette opkøb. De har nu fået en endnu større muskel i ryggen og en virksomhed med over 11 års erfaring i at drive, lede og styrke digitale satsninger og projekter. Det skal de glæde sig til at opleve, ligesom vi glæder os til at komme i gang med arbejdet med deres projekter.”

 Simple Solution og SENSE Marketing bliver ikke samlet under samme navn, men fortsætter som to selvstændige virksomheder. Opkøbet er effektueret pr. 15. december, 2019.

 Ved spørgsmål rettes henvendelse til CEO i Simple Solution, Mike Valencia på tlf. 70 20 10 82

Tags