< Tilbage // Simple Solution opruster med nyt opkøb i Odense // Næste >

Simple Solution opruster med nyt opkøb i Odense

4. december 2020

Simple Solution P/S overtager IT-virksomheden, Avanti IT

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at det, trods usikre tider, er muligt for at for os at vækste og styrke vores forretningsgrundlag med opkøbet af den odenseanske IT-virksomhed, Avanti IT.

Overdragelsen har allerede fundet sted og blev pr. 1/12, 2020 effektueret.

Tidligere ejer, Troels Myrup Jensen har valgt at overdrage virksomheden på grund af et ønske om et karriereskifte, og da vi fik muligheden, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til.

”Vi har længe ledt efter det helt rigtige opkøb af en IT-virksomhed med beliggenhed i trekantsområdet, som kunne understøtte vores forretningsplan og styrke vores aktiviteter. Det har vi fundet i Avanti IT, som er en stærkt drevet virksomhed, hvor fokus på det gode samarbejde, den stabile IT-drift og de langvarige kunderelationer er i fokus” udtaler CEO, Mike Valencia, Simple Solution P/S og fortsætter:

Vi er ydmyge og stolte over, at vi kan vækste i de her tider. Gennem hele 2020 har vi holdt et stabilt niveau og har hele året arbejdet på at effektuere den strategi, som vi vedtog i december 2019.

Ønsket om at styrke vores forretning, så vi i endnu højere grad kan fokusere på at servicere vores nuværende kunder og udvikle deres IT til det kommende marked og ændrede samfundskontekster, er lykkedes med dette opkøb. Avanti IT kommer med en stabil og god økonomi, en stærk kundebase og dermed mulighed for at tilføre nye, stærke kompetencer til vores eksisterende aktiviteter.

Vi fortsætter med at holde kommercielt fokus på vores eksisterende forretningsområder, og fortsætter opkøbsprogrammerne igennem 2021.

Vores nuværende kunder kan glæde sig over, at de fortsat er en del af et hus i vækst og sikker fremgang, med den sikkerhed og stabilitet, som ligger heri” afslutter CEO, Mike Valencia.

Nyt domicil på Køge Park – Vi er flyttet!

Overtagelsen af en spændende IT-virksomhed er ikke det eneste, der er sket hos os gennem det sidste stykke tid.

Pr. 1/11 flyttede vi ind i nye lokaler i et af de nyeste erhvervsbyggerier i Køge, beliggende på Stensbjergvej 7, 3. sal. Med udsigt til Køge Stadion og det lokale fodboldhold, HB Køge, kan vi byde kunder velkommen i nye, moderne lokaler.

Gennem de sidste 6 år har vi været mere end glade for at bo i Den Hvide By i Køge. Men med den ekspansion og vækst, som byen og vores virksomhed oplever i øjeblikket, havde vi brug for at finde en adresse, der matchede det. Desuden vil vi gerne tage del i de tanker, der ligger bag dette erhvervsområde, som i den grad vil Køge noget godt.

Vi oplever, at vores skifte og flytning, har givet os mulighed for at tænke nyt og skabe nye visioner, men også få endnu mere fokus på rødderne og fundament; vores eksisterende kunder
siger COO, Esben Wille Lunde.

Vi er lige nøjagtigt kommet på plads – inkl. et juletræ, og vi glæder os til at invitere kunder, samarbejdspartnere, leverandører og gode venner af huset til en housewarming i det nye år. Vi satser på at time det med en hjemmebanekamp i HB Køge, så vi kan nyde fadøl og dertilhørende, mens udsigten over stadion byder op til en god aften.

Og mens vi er ved det: Inden du drukner i ønsker om en glædelig jul, så vil vi gerne være først: Glædelig jul. Vi håber, du vil nyde den sammen med de allernærmeste, og selvom nytåret ikke bliver et kæmpe brag, så ønsker vi dig et lykkebringende nytår.

Vi glæder os til 2021!

Mange hilsner fra

Simple Solution P/S.