< Tilbage // Simple Solution opruster i ledelsen // Næste >

Simple Solution opruster i ledelsen

12. februar 2020

Som led i en vækststrategi har Simple Solution ansat to nye profiler, der begge indgår i ledelsen. De to profiler, Esben Wille Lunde og Louise Veggerby Hansen indgår pr. 1. oktober i ledelsen. Louise som CPO og Esben som COO.

Om ansættelsen af de to profiler, siger CEO, Mike Valencia:

”Vi oplever en ekspansion lige nu i Simple Solution, som vi ønsker at omfavne. Vi er i fortsat rivende udvikling, og har oplevet en markant øget forespørgsel siden vores fusion i 2017. Jeg, bestyrelsen og vores ejerkreds ønsker at tage Simple Solution til nye højder, og det kræver, at vi opruster ledelsesteamet. Der er områder, vi sagtens kan blive bedre på, men der er også områder, hvor vi er de bedste – og fortsat skal blive ved med at være det. Det opnår vi kun, hvis vi har fokus på ledelse og strategi”.

CPO (Chief People Officer), Louise Veggerby Hansen har bred erfaring med HR og ledelse og er senest blevet uddannet coach med fokus på forandringskultur. Hun har tidligere været ansat ved PFA pension og Alm. Brand, hvor hun har arbejdet med ledelse og uddannelse. Louise er desuden en velkendt profil hos Simple Solution, da hun tidligere har været ansat som HR chef i Simple Solution.

”Jeg træder ind på det mest spændende tidspunkt i virksomhedens 10 årige historie. Da jeg forlod pinden i 2018, var det en spændende virksomhed med potentialet til at blive endnu større. Nu hvor jeg er tilbage, træder jeg ind i en virksomhed, der allerede er blevet en af de største spillere på markedet. Fokus er fortsat det samme, men opgaverne er mere avancerede og kunderne er større.

En udvikling som denne kræver at alle – fra øverste ledelse til medarbejdere på alle niveauer – er med i processen. Jeg har fokus på, at de værdier og kompetencer, som kunderne vælger Simple Solution ud fra også er det, de står tilbage med, når projektet er afsluttet”, siger Louise Veggerby Hansen.

COO, Esben Wille Lunde har baggrund fra DTU og som COO i række tech-virksomheder, og kommer med den nødvendige erfaring, der skal drive de operationelle processer i den nye virkelighed, som Simple Solution står i. Esbens speciale ligger i krydsfeltet mellem den daglige optimering af arbejdsprocesser og i den strategiske udvikling af samme.

”Jeg ser ansættelsen af Esben, som et afgørende led i, at vi fortsat kan skabe vækst på et sundt grundlag”, siger Mike Valencia og fortsætter:

”Esben kommer til at forme vores produktudvikling, som er visionær og fremtidssikret, og som sikrer vores kunders digitale succes. Med ansættelsen af Esben har vi fået den dygtigste og mest erfarne mand til at drive og udvikle de processer, der skaber digital transformation for vores kunder. Derudover kommer Esben til at indgå som et vigtigt led i den strategiske udvikling”.

”Simple Solutions potentiale skal udfoldes i takt med at virksomheden har sat sig nye mål og samtidig tiltrækker kunder, der er i en anden liga end de foregående år. Simple Solution skal fortsat være en digital virksomhed, der skaber værdi for deres kunder på mere end alt det, som handler om kode. Jeg glæder mig til at sætte de interne processer under lup, tage dem langt mere alvorlig, udvikle dem og sikre bedre flow fra kundens første møde med os til det endelige produkt afleveres”, siger Esben og fortsætter:

”Det er ikke alle tech-virksomheder, som har så meget fokus på processer, arbejdsflow og værdiskabende samarbejde med kunder, som Simple Solution har. I fremtiden bliver det afgørende, at man kan levere på de parametre. Det kan Simple Solution allerede nu, og jeg ser frem til at sikre, at vi fortsat er i en digital liga, der er svær at konkurrere med.”

Begge profiler er indtrådt pr. 1. oktober, 2019.