Webshop løsning

Webshop løsning, der sikrer digital succes for BTB og BTC.

Etablering af en ny webshop er en stor beslutning for alle erhvervsdrivende, da det er en udvidelse af den digitale virksomhed. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning fra start, så rejsen og strategien bliver en god og succesfuld oplevelse.

Hos Simple Solution bruger vi velkendte Open Source CMS-systemer, når vi udvikler webshop løsninger. Dette giver mange fordele som kunde. Uanset om det er i BTB eller BTC.

Fx nem og intuitiv brugeradministrationen, samt mulighed for hele tiden at kunne udvide webshopløsningen med nye funktioner og features.

Webshop løsning med uanede muligheder

Mange udviklingsprojekter kan være svære at kende omfanget af på forhånd. Vi hjælper jer gennem hele forløbet og sørger for, at alle krav og ønsker til den kommende webshop bliver opfyldt.

Vi har over 11 års erfaring med specialudviklinger til bl.a. Woocommerce, Mijoshop, Magento m.fl.

Forventer du, at der vil være mange transaktioner på webshop løsningen, kan det med fordel betale sig at investere i en integration til virksomhedens ERP (økonomisystem). Dette vil optimere og give store besparelser, som i stedet kan investeres i at skabe værdi for virksomheden.

Simple Solution leverer integrationer til alle gængse ERP systemer såsom Nav, AX, C5, Visma, E-conomic m.fl.

Ny kommerciel webshop løsning

Simple Solution har hjulpet mange virksomheder igennem de seneste 11 år. Vores dedikerede medarbejdere brænder for at give vores kunder en god oplevelse hver gang. Vi er med i alle faserne, lige fra projektplanlægning og rådgivning, kravspecificering og eksekvering af virksomhedens nye webshop løsning. Efter lancering af webshoppen bistår vi med drift og hosting – samt en professionel serviceaftale, som sikrer den nødvendige hjælp, når behovet opstår.