Corporate websites

Vi transformer vores kunders vision til cutting-edge websites, der skaber værdi

Vi designer og udvikler next-level websites ved strategisk at mixe brugeroplevelser og brand storytelling. Vores designere og udviklere skaber responsive professionelle websites, der føler sig hjemme på ethvert device og sikrer maximal konverteringsrate.

Det vi gør, er enkelt. Vi skræddersyr professionelle websites, der fortæller virksomheders historie. Fra CMS systemer til design, UX oplevelsen og til applikationsudvikling hjælper vi virksomheder med at skabe digitale oplevelser for deres kunder gennem den unikke historie, som de har.

Vi bygger bro mellem virksomheder og mennesker gennem digitalt design og skræddersyede, professionelle websites”,
Mike Valencia, CEO

Lær os at kende bedre >>

Vores solide webløsninger er funderet i vores mindset om at udvikle professionelle websites, der skaber integration mellem design, usability og storytelling.


Fra vision til værdi

Det er egentlig ret simpelt. Vi vil lytte, vi vil lære, og vi vil forstå jeres forretning, inden vi går i gang med at bygge koden.  Det er derfor, at vores team af designere og udviklere er eksperter i at udvikle websites, der er brugervenlige og kommunikerer jeres brand position på samme tid – kort fortalt; som understøtter jeres brand og vision i design, funktionalitet og brugervenlighed.

Simple Solution udvikler professionelle og stærke corporate websites


”Det første tegn i vores kode er altid et spørgsmålstegn”


Tilpassede websites til alle platforme

Vi designer og udvikler gennem kode, der virker på alle devices. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops – vores websites er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige. Vores kode er stærk, og Google vil elske dit website, ligeså meget som kunderne vil.

Webdesign

Et digitalt design der er løst godt skaber troværdige websites, der reflekterer virksomhedens brandstrategi og visuelle identitet. Vi fortolker virksomhedens behov gennem:

 • UI og UX design
 • Informationsarkitektur
 • Visual design og interaktion
 • Målgruppeforståelse

Velstruktureret opbygning af websitet

Et stærkt webdesign handler om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret. Kunderne skal kunne finde rundt på platformen og finde de oplysninger, de har brug for. Vi sikrer, at dit corporate website udvikles på baggrund af behov, målgruppen, kunderejsen og den optimale brugeroplevelse.

Digital marketing – tiltræk de rigtige kunder

Har I brug for digital marketing, når jeres website skal ud at leve på det digitale marked, har vi et team af specialister, som kan skabe resultatorienterede digitale kampagner via PPC, SEO og kompetent rådgivning.

Usabillity og UX design

Vi fokuserer på det, der er vigtigt

Der er ingen mening i at bygge et website, hvor ingen kan finde rundt. Vores team af udviklere forstår vigtigheden af at designe et website, hvor menu-og sidearkitekturen er velstruktureret, og  hvor vi minimerer de klik, dine kunder skal igennem for at finde det, de leder efter.

Intuitivt back-end system, der er nemt at navigere i

Kode, design og teknologi er i sidste endnu et værktøj til mennesker af kød og blod. Gennem de sidste 11 år, har vi opbygget solid forståelse for den adfærd, som medarbejdere har, når de arbejder med virksomheders websites. Den adfærd bygger vi også back-end ud fra. Derfor er vores projekter nemme at tilgå for medarbejdere, og nemme at navigere i for alle, der skal arbejde med websitet.

Webdesign

 • Responsivt og mobilt webdesign
 • Virksomheds og produktsider
 • Design og UX
 • Fokus på den digitale købsrejse

Webudvikling

 • JavaScript udvikling
 • HTML/CSS
 • CMS integration