Kom foran i konkurrencen med den rigtige SEO-strategi

SEO-strategi er en gennemtænkt plan for, hvordan I kommer i mål med jeres ønsker om en søgemaskineoptimeret hjemmeside eller webshop. Vi udarbejder en strategi for jeres søgemaskineoptimering, som vil blive fundamentet for, hvilke ændringer der præcis skal foretages, for at forbedre de eksisterende resultater på hjemmesiden eller webshoppen.
Ud fra en søgeordsanalyse finder vi frem til, hvilke optimeringsmuligheder der er på hjemmesiden eller i webshoppen, samt hvilke søgeord der er mest relevante. Dertil vurderes også hvilken type SEO indsats, der giver bedst mening i forhold til jeres budget, jeres udgangspunkt, konkurrenceniveauet og jeres mål. Søgemaskinerne tillægger jeres hjemmeside og webshop en værdi på baggrund af forskellige parametre. Det kan være parametre som, hvordan jeres mobilsite fungerer, loadtime på hjemmeside, dublicate content eller lign. Det kan også være på baggrund af, hvor værdifuld jeres tekst er på hjemmesiden -  indeholder teksterne relevante søgeord? Har det en tilpas længde? Er det overskueligt opsat? Og hvor længe fastholder I de besøgende på hjemmesiden? En tredje parametre kan være kvaliteten af de links, der fører ind til jeres hjemmeside. De hjemmesider der linker ind til jeres hjemmeside, har de en god placering i søgeresultaterne? Så giver det også jer værdi. 

Der er således mange ting, vi kan skrue på, for at optimere jeres hjemmeside og webshop i forhold til opnå bedre resultater i søgemaskinerne. Tiltag som alt sammen munder ud i bedre konverteringsrater og mere trafik. 

Få den rette SEO-strategi

SEO arbejdet handler i bund og grund om kampen om at rangere højst i forhold til bestemte søgeord, og derved tiltrække trafik og kunder ind på dit website eller webshop. For at forbedre jeres søgeordsplaceringer er det vigtigt at indtænke både enkeltstående og løbende aktiviteter. En placering i søgeresultaterne på et givent ord er ikke statisk, derfor kræver det løbende arbejde og en målrettet indsats at forbedre og vedligeholde sin placering. Denne indsats skal ikke være sporatisk og uplanlagt, men derimod velovervejet og velafprøvet. Hos Simple Solution er vi eksperter på området. Vi har bred erfaring med mange forskellige typer kunder, og ved derfor hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Din ambitiøse strategiske partner til din seo strategi

Vi kan hjælpe jer med at udvikle, eksekvere, analysere og evaluere, så I får mest ud af jeres arbejde med SEO. Med os som sparringspartner lægger vi en ambitiøs plan for jeres overordnede målsætninger og online marketingstrategi.