Fra desktop til mobil

Responsivt design

Typisk over 50% af alt webbaseret trafik bliver set fra mobilen, og i nogle tilfælde helt op til 80-90%

Designet til alle enheder

Det vigtigt at have et lækkert og overskueligt mobile/tablet design som giver brugeren en god oplevelse. Vi tager forbehold i jeres vigtigste content og sørger for at det fremvises på en måde som der er spiseligt for slutbrugeren. 

Vi komprimere dit content med omtanke...

Det indhold du har på din desktop-version skal komprimeres til en mobile-version på en overskueligt måde for brugeren der sidder og browser på sin mobil eller tablet. Vi har mange års erfaring med at lave hjemmesider i responsive designs.

Skal vi samarbejde?

Start en dialog omkring jeres webprojekt.

Design af hjemmeside

Hvad kan vi hjælpe med?

UX design

UX står for user experience. Hos Simple Solution tager udgangspunkt i jeres budskab og konverteringsmål. Vi crowdtester brugeroplevelsen så i ender med en hjemmeside der taler til slutbrugeren som giver bedre konverteringer.

UI design

User interface er hvad brugeren bedømmer i førstegangsmøde med jeres hjemmeside. Vores dygtige webdesignere har mange års erfaring og designer med en kreativ tilgang i et modernet mindset.

Wireframe skaber logik

Udarbejdelse af en wireframe kan være en god ide når det kommer til at lave et custom design af en hjemmeside eller applikation. Hos Simple Solution bruger vi wireframet til at afstemme forventninger af projektets funktioner og logik.

Design guide

Det kan være smart at få udarbejdet en design guide vis du skal have udviklet et projekt som skal være unikt. Med en design guide får i visualiseret jeres projekt. Guiden virker som et "næsten" færdigt produkt, som i kan bruge til at fremvise før udviklingsfasen.

Projektledelse

Et godt projekt kræver rådgivning og rammer - Vi bestræber os på at rådgive efter jeres ønsker, og derefter give jer de muligheder der er, men samtidig give vores anbefaling så i hurtigere kan træffe en beslutning i et komplekst projekt. Hos os får i altid tilknyttet en fast projektleder under hele processen. Projektlederen sørger for at der er klare linjer om hvad de forskellige valg har under hele projektet.

Responsivt design

Hvordan præsentere i jeres content og design til jeres mobilbrugere? Hos Simple Solution er vi eksperter i at få komprimere content i et flot design. Som udgangspunkt er alle vores hjemmesider og webapplikationer designet i et responsivt design som er tilpasset alle devices.