Vi har igennem de seneste 10 år leveret fremtidssikre og bæredygtige IT-miljøer for både mindre erhvervsdrivende samt børsnoterede, og internationale virksomheder.
Teamet består af 12 konsulenter med en dyb og bred viden indenfor alle relevante IT-discipliner.

Chemometec A/S

En international, børsnoteret virksomhed, som indenfor de seneste 10 år har udviklet sig fra at være 25 ansatte til nu over 120 ansatte.
Virksomheden har afdelingerne i hele verden, samt et komplekst produktionsapparat. Simple Solution har været leverandør af IT under hele vækstforløbet,i begyndelsen som on-site support, til nu at være leverandør af hosted infrastruktur, Office 365 samt remote support til alle virksomhedens brugere på tværs af landegrænser.
Simple Solution har stået for at designe løsningen, som har sikret deres setup under hele vækstforløbet.

GANT

En international modevirksomhed med hovedsæde i Sverige. Simple Solution har stået for at højne deres IT-sikkerhed, samt binde deres netværk sammen på tværs af 6 butikker og hovedkontoret. Løsningen er baseret på Barracudas Control Center som sikrer nem administration og overblik over det samlede netværk.
Derudover har GANT en remote supportaftale, som sikrer dem at de altid kan få hjælp, når de har behov for det.

AMPHENOL-PROCOM A/S

En anerkendt international børsnoteret virksomhed, som fremstiller antenner og kommunikationsudstyr. Virksomheden er over 200 ansatte fordelt rundt om i verden.
Simple Solution har leveret migrationen fra en ældre on-premise løsning til Office365, migrationen blev klaret henover en nat, for at sikrer virksomheden mindst mulig forstyrrelse i deres arbejde.