Sikkerhed

Rapid7 og InsightIDR

Sammen med vores globale samarbejdspartner, Rapid7, tilbyder vi en service, som baserer sig på den nyeste og mest innovative teknologi indenfor IT-sikkerhed. Løsningen er en SIEM-løsning fra Rapid7, som kaldes
InsightIDR, som fungerer som et cloudbaseret værktøj.

Teknologien vil fx respondere på mistænkelige logins fra computere eller mails. Den avancerede intelligens i værktøjet er programmeret til at respondere på afvigelser i brug af jeres IT-system overfor menneskelig adfærd. Teknologien ved fx, at det ikke er muligt at være på to steder på én gang. Sker der et login fra den samme bruger fra to forskellige lande, vil systemet reagere. Rapid7 sender os en sikkerhedsadvarsel med det samme, og vi er derefter i gang med at lukke truslen inde, identificere problemet og stoppe angrebet. Alt sammen indenfor få minutter.

Med denne service kan vi respondere og eliminere truslen allerede inden, den er kommet ind i dit system, og dermed kan vi være proaktive på en langt bedre måde.

Vi beskytter dine forretningskritiske komponenter og skaber tryghed.

I takt med den stigende digitalisering er informationssikkerhed, privatlivsbeskyttelse og trusler fra internettet i fokus – mere end nogensinde før. Faldgruberne kan være vanskelige at identificere, og omfanget af konsekvenserne uforudsigelige. Bliver jeres virksomhed lagt ned af et DDoS-angreb, malware eller hackerangreb, kan det medvirke til tunge driftsforstyrrelser, gå ud over jeres omdømme, betyde tab af vigtig data, omsætning eller kunder – faktorer som alle har direkte indflydelse på jeres bundlinje.

Den største cybertrussel

I dag er de fleste af virksomhedens forretningsprocesser bundet op på en række integrerede IT-systemer.
Uanset om det handler om regnskabssystemer, lønsystemer, hjemmesiden, webshoppen eller andet. Det betyder samtidig, at virksomheden bliver enorm sårbar, hvis der sker nedbrud, hacking eller andet, der gør det umuligt at tilgå jeres data fra computeren.

En rapport udarbejdet af DI og Beredskabsstyrelsen i 2017 påpeger desuden, at en af virksomhedens største trusler er cyberkriminalitet og IT-nedbrud.
Det giver derfor rigtig god mening at prioritere IT-sikkerhed på lige fod med andre forretningskritiske indsatsområder.

IT sikkerhed og digital sikkerhed

Sikker Mail

Siden den nye persondatalov trådte i kraft, er en helt almindelig e-mailkonto ikke længere en sikker transportform, når det kommer til at sende eller modtage personfølsomme eller fortrolige informationer.
Det er ligeledes en dyr affære, hvis personfølsomme data slipper ud på baggrund af en usikker mail, derfor et det must for alle virksomheder der behandler disse oplysninger.

Du sender alle dine mails krypterede, det er kun modtageren af din mail, der kan læse indholdet. Havner din mail i den forkerte indbakke, er mailen ulæselig.

Læs meget mere om Sikker mail i vores blogindlæg her