Simple Solution udvider ejerkredsen

IT-outsourcing

Virksomheder skal udvikle sig for at skabe vækst og imødekomme kravene fra målgrupper og markedet. Ressourcer og tid er afgørende for, at det kan lade sig gøre.

Når vi overtager virksomheders IT-drift og opbygger infrastruktur, overtager vi et kæmpe ansvar. Ikke kun for at oppetiden er på 100 %. Heller ikke kun for, at IT-sikkerheden er intakt. Vi overtager også ansvaret for, at virksomheder kan vækste og nå deres forretningsmæssige mål.

Det kræver et tæt samarbejde, som vi værner om.
Vores vigtigste opgave er at forstå virksomhedens behov og vide, at som leverandør af forretningskritiske komponenter, er vi forpligtet til at være tilgængelige, når behovet opstår.

Virksomhedens egen IT-afdeling. Bare bedre.

Vi ønsker, at vores samarbejde opleves som at have et in-house udviklingsteam – bare bedre. Bedre fordi, en virksomhed som vores har specialiserede teams til at varetage opgaver som IT-outsourcing. De skal ikke koncentrere sig om andet. De er langt fra generalister, som mange IT-medarbejdere på arbejdspladser nødvendigvis må være. Derfor har vores kunder udelukkende specialiserede kompetencer til at varetage deres IT.

Vi har leveret IT-outsourcing til både mindre produktionsvirksomheder, store børsnoterede medicinal virksomheder og virksomheder med internationale aktiviteter. Det privilegie har vi fået, og har stadig, fordi vi ser på IT-outsourcing, som en del af vores kunders forretningsplan.

Skalérbar time-to-market løsning

Vi arbejder med IT-outsourcing på en agil og fleksibel måde. Vi kan skrue op og ned i takt med, hvordan din virksomhed udvikler sig, eller hvis der sker ændringer i dit marked.

Det betyder, at din virksomhed er mere omstillingsparat, når du outsourcer virksomhedens IT til os. Simpelthen fordi, vi kan reagere med det samme, implementere ny, forbedret teknologi i perioder med øget pres og reducere og nedskalere igen, hvis det er nødvendigt.

Derfor er IT-outsourcing en fordel

  • Bedre overblik
  • Optimering på drift
  • Minimalt ressourcespild
  • Hurtig responstid
  • Time-to-market muligheder
  • Øget omstillingsparathed
  • Faste, lavere udgifter på drift og support

Læs meget mere om hvorfor det giver mening at IT-outsorce her.