Siden den nye persondatalov trådte i kraft, er en helt almindelig e-mailkonto ikke længere en sikker transportform, når det kommer til at sende eller modtage personfølsomme eller fortrolige informationer.
Det er ligeledes en dyr affære, hvis personfølsomme data slipper ud på baggrund af en usikker mail, derfor et det must for alle virksomheder der behandler disse oplysninger.
Du sender alle dine mails krypterede, det er kun modtageren af din mail der kan læse indholdet. Havner din mail i den forkerte indbakke, er mailen ulæselig.

Send og modtag sikre e-mails som du er vant til

Vores produkt LOGIVA SIKKER@MAIL er nemt for dig og dine medarbejdere at bruge i din nuværende e-mail konto (fx Outlook).
Der er en simpel integration som gør det nemt at se, om man kan sende sikkert til dine modtagere.

Start Projekt

Vigtige features i vores Sikker Mail løsning

Vores løsning virker på både Mac og Windows, og kan integreres til dit valgte mailsystem. Derudover så er Sikker Mail din sikkerhed for at overholde EU-Persondataforordningen, med en komplet dokumentation på alt hvad du sender og modtager. Det indbyggede advarselssystem, sikrer at du ikke kommer til at sende en sikker mail uden at vide det.
En anden vigtig feature, er at man kan hente sin digitale post fra Virk.dk uden skulle at logge ind manuelt.


Lad os levere en Sikker Mail løsning til din virksomhed

Vores erfarne konsulenter kan sikre en nem og smertefri implementering af Sikker Mail, og vi er med dig hele vejen.
Der er en fast lav pris pr. bruger, som også er nem ift. skalérbarhed i fremtiden. Der er også support at hente, hvis du eller dine medarbejdere måtte få brug for hjælp undervejs.
Interfacet er nemt at bruge, og kræver ikke yderligere uddannelse af dine medarbejdere, blot en "send sikkert" knap som automatisk bliver tilføjet til jeres mailprogram.