Simple Solution er certificeret partner i Microsoft Office 365. Det betyder, at vi tilbyder installering og support på Microsoft Office 365. Programmet har den fordel, at det giver jeres virksomhed en samlet pakke bestående af både intranet, e-mail (Microsoft Exchange Online), kalender, fildeling (Microsoft Sharepoint Online) og Skype for business. Herudover indeholder pakken alle de velkendte programmer i Microsoft Office, såsom Word, Excel, PowerPoint, Publisher og Acces. Programmet giver virksomheder en totalløsning med alle de nødvendige programmer og kommunikationsplatforme, I skal bruge til at skabe en optimal IT-infrastruktur i virksomheden.

Microsoft Exchange

Simple Solution er også certificeret partner i Microsoft Exchange, og foretrækker I derfor en on-premise løsning, kan vi også hjælpe med installation og support heraf. Microsoft Exchange indeholder ligeledes et e-mail system med mulighed for personlige indstillinger og en brugervenlig kalender.

En rapport udarbejdet af DI og Beredskabsstyrelsen i 2017 påpeger desuden, at en af virksomhedens største trusler er cyberkriminalitet og IT-nedbrud. Undersøgelsen er baseret på virksomhedernes vurdering af, hvad der indenfor de seneste to år har forårsaget kriser, samt hvad de forudser potentielt vil være årsagen til kriser indenfor de kommende to år. Det giver derfor rigtig god mening at prioritere IT-sikkerhed på lige fod med andre forretningskritiske indsatsområder.

E-mail security

E-mailbåret datatyveri, malware, spam og phishing angreb er blevet mere og mere sofistikerede. De fører til forretningsforstyrrelser samt tab af tillid og omdømme for virksomheden. I dag startes 91% af alle hackerforsøg med et målrettet e-mailangreb, og det er derfor yderst nødvendigt, at I tager jeres forholdsregler i virksomheden for at beskytte jeres brugere, data og aktiver.

Vi giver den mest komplette, enkle og overkommelige løsning til beskyttelse af forretningsrelaterede e-mails og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Løsningen kombinerer vores prisbelønnede e-mail sikkerhed med et manipulationssikkert e-mailarkiv for at sikre overholdelse af GDPR compliance og forenkle dataforespørgelser. Til Office 365 tilbyder vi også fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle dine e-mails og filer, så dit arbejde er sikret, hvis uheldet er ude.