IT-outsourcing er mere end en ydelse man ligger ud til en ekstern partner, IT-outsourcing handler om forretningsforståelse og det tekniske aspekt i at bygge og supportere en virksomheds infrastruktur.
Vores vigtigste opgave er at forstå jeres behov og vide, at som leverandør af forretningskritiske komponenter, er vi forpligtet til at være tilgængelige 24/7.
Derfor har Simple Solution også en leveregel der hedder "altid tilgængelig".

Responstid og know-how kombineret med 10 års erfaring

Vi har leveret IT-outsourcing til både mindre produktionsvirksomheder, store børsnoterede medicinalvirksomheder og virksomheder med internationale aktiviteter.
Vores konsulenter er altid klar til at optimere og stille kritisk på det setup der er i drift, for at sikrer den mest optimale løsning år efter år.
En af de vigtigste konkurrenceparametre i den digitale verden pt. er evnen til at implementere nye teknologier, her vil din virksomhed opleve en ny form for omstilling, med et setup som kan skaleres efter jeres behov.

Start Projekt

Optimér din forretning og lad os håndtere dit IT

Uanset om du har behov for assistance til en enkelt opgave, etablering af et miljø, migrering til skyen eller outsourcing af alt dit IT til os, så er Simple Solution en kompetent partner.
Vi sikrer stabil drift og tilfører din forretning værdi, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Vores konsulenter er klar til et uforpligtende møde og en gennemgang af jeres setup.

Faste, lave IT-udgifter og support når du har behov for det

Vi tilpasser alle vores aftaler efter den enkelte kunde og deres behov, uanset om du er på udkig efter en fast aftale, eller blot en adgang til vores remote-support.
Selve overflytningen af jeres IT over til os foregår smertefrit, og vi planlægger det endelige cut-over til oftest at ligge om natten eller i weekenden. Vores konsulenter er på plads om morgenen til at sikrer at alt er i drift som planlagt.