Virksomhedens performance og sikkerhed, kræver en optimal IT-løsning. På arbejdspladsen bruges der ofte unødvendigt mange ressourcer på tekniske problemer, der skaber driftsforstyrrelser og forsinkelser. Slip for, at jeres IT står i vejen for jeres forretningsmæssige ydeevne, og giv os i stedet ansvaret for, at jeres IT fungerer.

Vi kan overtage driften af hele, eller dele af, jeres IT miljø, inklusive servere og klienter. Vi kan sørge for optimal sikkerhed, backup, support, konfiguration, vedligeholdelse samt alt derudover der er nødvendigt for et stabilt og velfungerende IT-miljø.

Fra det enkle til det komplekse

Vi guider jeres virksomhed sikkert og effektivt gennem IT-projekter – uanset om det er en mindre opgave eller opsætning af en avanceret IT-infrastruktur.

Vi hjælper hver dag vores kunder med at fremtidssikre deres forretning ved at sørge for, at de har den helt rigtige IT-infrastruktur, der passer til deres behov. Vi agerer som jeres jeres eksterne IT-konsulent og IT-sparringspartner, der kan rådgive i forhold til store og små IT-projekter, som I skal have kørt sikkert i mål.

Fokus på sikkerhed

Ønsker I det, laver vi derudover en analyse af jeres behov og en vurdering af, hvor I med fordel bør sætte ind, hvis I vil forbedre jeres IT-sikkerhed. Vi implementerer løsningerne i jeres virksomhed, sørger for at de virker optimalt og gør deres arbejde samt yder support, når I løbende har brug for hjælp. Vi kan hjælpe jer hele vejen rundt med kvalificeret rådgivning og ekspertviden, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til.

Vi bygger både fra bunden og udvider eksisterende netværk

Efterhånden digitaliseres alting. Derfor er kommunikationen mellem medarbejdere og kunder, jeres operativsystemer, intranet, applikationer og øvrige processer og enheder afhængige af, at jeres IT-infrastruktur og netværk er stabilt, opdateret og optimeret. Derfor benytter vi kun udstyr af højeste kvalitet for at sikre, at jeres daglige drift kører problemfrit.

Vi arbejder altid målrettet efter at lave en løsning, der giver fleksibilitet, så løsningen giver mening på længere sigt og kan tilpasses, når jeres virksomhed udvikler sig.

Support og service i højsædet

Det er afgørende for funktionaliteten af selv den stærkeste infrastruktur at have et bagland der kan supportere når firmware skal opdateres, hardware udskiftes og når andre hverdagsudfordringer dukker op. Derfor tilbyder vi en support- og serviceaftale tilpasset jeres behov.