Hos Simple Solution bruger vi de førende it-produkter på markedet, når vi implementerer IT-løsninger hos vores kunder. Vi er Preferred Partner hos Barracuda Networks og en af de største forhandlere i Danmark. Vi har netop vundet prisen som Regional Barracuda Partner of the year 2018.

De produkter vi bruger til at løse vores kunders IT-udfordringer er: 

Barracuda ESS – E-mail security

E-mailbåret datatyveri, malware, spam og phishing angreb er blevet mere og mere sofistikerede. De fører til forretningsforstyrrelser samt tab af tillid og omdømme for virksomheden.  I dag startes 91% af alle hackerforsøg med et målrettet e-mailangreb, og det er derfor yderst nødvendigt, at I tager jeres forholdsregler i virksomheden for at beskytte jeres brugere, data og aktiver.

Barracuda Essentials giver den mest komplette, enkle og overkommelige løsning til beskyttelse af forretningsrelaterede e-mails og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite. Den kombinerer vores prisbelønnede e-mail sikkerhed med et manipulationssikkert e-mailarkiv for at sikre overholdelse af GDPR compliance og forenkle dataforespørgelser. Til Office 365 tilbyder Barracuda også fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle dine e-mails og filer, så dit arbejde er sikret, hvis uheldet er ude.

Barracuda CloudGen Firewall

Barracuda CloudGen Firewall er en familie af hardware, virtuelle og cloud-baserede devices, som beskytter og forbedrer din distribuerede netværksinfrastruktur. De leverer avanceret sikkerhed ved tæt integrering af et omfattende sæt af next generation firewall teknologier, herunder Layer 7 applikations profilering, forebyggelse af indtrængen, webfiltrering, malware og avanceret trussel beskyttelse, antispam beskyttelse og netværksadgangskontrol.

Derudover kombinerer Barracuda CloudGen Firewalls modstandsdygtig VPN-teknologi med intelligent trafikstyring og WAN-optimeringsfunktioner. Dette giver dig mulighed for at reducere trafikomkostninger, øge den samlede netværkstilgængelighed, forbedre webstedets tilslutning og sikre uafbrudt adgang til applikationer, der er hostet i skyen. Skalérbar centraliseret administration hjælper dig med at reducere administrative omkostninger, mens du definerer og håndhæver granulære politikker på tværs af hele dit spredte netværk.

Barracudas cloud-ready firewalls er ideelle til multi-site virksomheder, serviceudbydere og andre organisationer med komplekse, spredte netværksinfrastrukturer.

Barracuda Message Archiver

Barracuda arkiveringsløsninger samler og gemmer dine data sikkert, så længe du har brug for det, uden risiko for ændring eller sletning, og derudover reducerer det dine krav til e-mailopbevaring, samtidig med at brugerproduktiviteten øges. Det er nemt at implementere og administrere, det hjælper dig med at opfylde krævende krav til compliance (GDPR) og det reagere hurtigt og nemt på forespørgsler om arkiverede e-mails.

Archiver integreres med alle standardbaserede e-mail-servere som eksempelvis Exchange og er også ideelle til cloud-tjenester som Office 365 og Gmail. Brugere kan få adgang til, søge, hente og eksportere arkiverede beskeder øjeblikkeligt ved hjælp af en hvilken som helst enhed, på stedet eller på farten.

Barracuda Backup

Barracuda Backup giver beskyttelse af dine data i dagens komplekse infrastrukturer. Når lokale, virtuelle, cloud-hostede og SaaS-miljøer kombineres, giver det udfordringer, som konkurrerende backup-løsninger ikke kan tilfredsstille. I bedste fald bruger du meget mere tid og flere penge til at styre og vedligeholde flere løsninger, til at løse samme behov. I værste fald gør huller i dækningen dine data mere sårbare.

Barracuda Backup er designet fra bunden til de cloud-integrerede systemer, du er afhængig af i dag. Det giver dig mulighed for nemt at sikkerhedskopiere data, uanset hvor den befinder sig - lokalt eller i skyen - og til at kopiere dataene til Barracuda Cloud, Amazon Web Services (AWS) eller et privat sted efter eget valg. Backuppen er enkel at konfigurere og administrere, da den opdaterer automatisk. 

 

Lad os tage en uforpligtende kop te og en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres IT-infrastruktur.

Kontakt os i dag

 

Joomla\CMS\Menu\MenuItem Object
(
  [id] => 210
  [menutype] => mainmenu
  [title] => Barracuda
  [alias] => barracuda
  [note] => 
  [route] => it-cloud/barracuda
  [link] => index.php?option=com_content&view=article&id=133
  [type] => component
  [level] => 2
  [language] => *
  [browserNav] => 0
  [access] => 1
  [params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object
    (
      [data:protected] => stdClass Object
        (
          [show_title] => 
          [link_titles] => 
          [show_intro] => 
          [info_block_position] => 
          [info_block_show_title] => 
          [show_category] => 
          [link_category] => 
          [show_parent_category] => 
          [link_parent_category] => 
          [show_associations] => 
          [show_author] => 
          [link_author] => 
          [show_create_date] => 
          [show_modify_date] => 
          [show_publish_date] => 
          [show_item_navigation] => 
          [show_vote] => 
          [show_icons] => 
          [show_print_icon] => 
          [show_email_icon] => 
          [show_hits] => 
          [show_tags] => 
          [show_noauth] => 
          [urls_position] => 
          [menu-anchor_title] => 
          [menu-anchor_css] => 
          [menu_image] => 
          [menu_image_css] => 
          [menu_text] => 1
          [menu_show] => 1
          [page_title] => 
          [show_page_heading] => 
          [page_heading] => 
          [pageclass_sfx] => 
          [menu-meta_description] => 
          [menu-meta_keywords] => 
          [robots] => 
          [secure] => 0
        )

      [initialized:protected] => 1
      [separator] => .
    )

  [home] => 0
  [img] => 
  [template_style_id] => 0
  [component_id] => 22
  [parent_id] => 114
  [component] => com_content
  [tree] => Array
    (
      [0] => 114
      [1] => 210
    )

  [query] => Array
    (
      [option] => com_content
      [view] => article
      [id] => 133
    )

)