En langsigtet investering

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization. Kort fortalt handler det om at optimere sine placeringer i søgeresultaterne og dermed øge trafikken ind til din hjemmeside. Søgemaskineoptimering af din hjemmeside er en langsigtet investering, som kan have en stor effekt på din forretning og dit salg.

Indholdet på jeres hjemmeside eller webshop bliver aflæst af en kompleks relevansalgoritme på Google og øvrige søgemaskiner, og jeres hjemmeside eller webshop bliver herefter rangeret efter, hvor relevant indholdet er for brugeren og det enkelte søgeord. Søgemaskineoptimering gør det dermed lettere for jeres kunder at finde jer online – både når de søger specifikt og generelt.

Gennem en søgeordsanalyse finder vi frem til, hvilke ord der har flest søgninger, hvorefter vi optimerer teksterne. Vi rådgiver din virksomhed omkring optimering af jeres online tilstedeværelse og synlighed i søgemaskinerne, og tilbyder alt fra indledende analyser til udarbejdelse af strategi og løbende optimering samt evaluering.

Start Projekt

Søgemaskineoptimering skal være en god forretning

Det er vigtigt at opnå synlighed på de søgeord, der er relevante i forhold til netop din virksomhed og de produkter, I tilbyder. Når I får gode placeringer i søgemaskinerne, vil besøgstallet på jeres hjemmeside stige, hvilket igen fører til flere konverteringer, fordi kunderne finder jeres hjemmeside eller webshop, fremfor konkurrentens. Faktisk viser undersøgelser, at det første 'hit' i søgeresultatet tager hele 53% af trafikken, mens nummer to kun får 15%, nummer tre 9%  , at  Søgemaskineoptimering virker for alle former for virksomheder, hvad enten du driver en webshop, et håndværkerfirma eller tilbyder konsulentydelser. 

Få flere konverteringer

Gennem søgemaskineoptimering arbejder vi målrettet på at tiltrække de købeklare besøgende, der er parate til at konvertere og investere. Ved at være til stede på søgeord og søgefraser, som målgruppen bruger, når de laver en søgning i en søgemaskine, så afkortes researchprocessen. Søgemaskineoptimering er derfor en effektiv form for markedsføring, da den rette optimering kan give gratis leads og flere konverteringer fra jeres målgruppe.

Hos Simple Solution er vi eksperter på området og kan hjælpe dig med at søgemaskineoptimering.