Søgemaskineoptimering

Boost din digitale markedsføring som en langsigtet investering i SEO

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization. Kort fortalt handler det om at optimere sine placeringer i søgeresultaterne og dermed øge trafikken ind til din hjemmeside. Søgemaskineoptimering af din hjemmeside er en langsigtet investering, som kan have en stor effekt på din forretning og dit salg.

Indholdet på jeres hjemmeside eller webshop bliver aflæst af en kompleks relevansalgoritme på Google og øvrige søgemaskiner. Jeres hjemmeside, eller webshop, bliver herefter rangeret efter, hvor relevant indholdet er for brugeren og det enkelte søgeord. Derfor er det en god idé at tænke brugeren ind i regnestykket, når I laver indhold på jeres hjemmeside. Forsøg at svare fyldestgørende og direkte på det som brugerne efterspørger. Det kan blandt andet gøres gennem blogindlæg. Læs i øvrigt meget mere om hvorfor din virksomhed bør have en blog her. Søgemaskineoptimering gør det dermed lettere for jeres kunder at finde jer online – både når de søger specifikt og generelt.

Søgeordsanalyse

Gennem en søgeordanalyse finder vi frem til, hvilke søgetermer vi skal lave en målrettet indsats på, hvorefter vi optimerer teksterne. Vi rådgiver din virksomhed omkring optimering af jeres online tilstedeværelse og synlighed i søgemaskinerne, og tilbyder alt fra indledende analyser til tekster, til udarbejdelse af strategi og løbende optimering samt evaluering.

Det er vigtigt at opnå synlighed på de søgeord, der er relevante i forhold til netop din virksomhed og de produkter, I tilbyder. Når I får gode placeringer i søgemaskinerne, vil besøgstallet på jeres website stige. Det fører til flere konverteringer, fordi kunderne finder jeres hjemmeside eller webshop, fremfor konkurrentens.

Undersøgelser viser, at det første ‘hit’ i søgeresultatet tager hele 53% af trafikken, mens nummer to kun får 15%, nummer tre 9% . Ligger I ikke på den første side, bliver det sværere at konvertere leads og få kunderne til at vælge jer.
Vi har rådgivet alle typer virksomheder, og kan helt sikkert også gøre det for jer.

Lad os starte med en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at øge konverteringerne gennem SEO optimering.

Kan Google og andre søgemaskiner læse og forstå dit site?

Velskrevet content er en væsentlig faktor for god SEO. Læs meget mere om at skrive gode webtekster her. Men for at få det fulde udbytte af jeres velskrevne tekster, må Google have hjælp til at fange sidens primære søgeord. De 3 vigtigste faktorer her er korrekt brug af Headere, URL struktur og Title.

Dernæst er det en fordel hvis de interne links er beskrivende og hvis der er udfyldt Alt text beskrivelser til billeder. Langsomme sider og døde links er absolut ikke en af SEO ekspertens favoritter og heller ikke Googles. I alt bruger Googles algoritme over 200 forskellige faktorer til at afgøre din placering i søgeresultatet. Ovenstående er blot nogle af de første områder vi kigger på hos vores kunder.