Ved hjælp af konverteringsoptimering får i mest ud af trafikken på jeres hjemmeside

Vi kan hjælpe jer med at få en bedre effekt af jeres markedsføring, og vi skaber mærkbare resultater ved at optimere jeres hjemmeside, så kunderne hurtigt og let finder det, de søger efter. Konverteringsoptimering af hjemmesiden eller webshoppen kan hjælpe jer til at få flere kunder samt flere loyale besøgende.

Behovet og brugernes online præferencer ændrer sig fra dag til dag, og derfor er en hjemmeside og webshop en dynamisk størrelse, som altid bør overvåges og opdateres løbende, for at I kan få det optimale ud af jeres online tilstedeværelse.

Få hjælp til konverteringsoptimering

Derfor skal I have fokus på konverteringsoptimering

Konverteringer varierer fra hjemmeside til hjemmeside og fra webshop til webshop, men målet er næsten altid at få de besøgende til at udføre en særlig handling. Dette kan eksempelvis være at konvertere den besøgende til enten at tilmelde sig nyhedsbrevet, udfylde en kontaktformular eller at foretage et køb i webshoppen. Hver gang der bliver skabt en konvertering, har det værdi for jeres forretning. Vi hjælper jer til flere konverteringer ved at analysere på brugeroplevelsen, herunder jeres kunders interaktion, valg af søgeord eller generelle forbedringsmuligheder på jeres hjemmeside eller webshop.

Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring optimering af alle tilgange med særligt fokus på brugeroplevelsen på jeres hjemmeside. Vi har flere års erfaring med optimering af både hjemmesider og webshops. Ved at lade os stå for konverteringsoptimering af jeres hjemmeside, sparer I både tid og ressourcer.

Vi kommer altid med konkrete handlingsorienterede anbefalinger baseret på den nyeste viden og de nyeste trends i branchen.