Vær grafisk tilstede overfor den vigtigste målgruppe af dem alle; dem, som søger efter dit produkt

Google Shopping er Googles produktvisning, som altid fremvises i toppen af googlesøgningen i form af billedannoncer, og som udelukkende vises, når forbrugeren søger efter et produkt – hvad enten det er en søgning efter en specifik model og brand eller en bredere søgning efter en produkttype.

Annoncerne viser et billede af produktet, en pris og udbyderens placering, hvilket gør det overskueligt for forbrugeren at sammenligne og selektere blandt de mange udbydere. Billedannoncerne skaber blikfang og transparens, og mange oplever en betydelige bedre kvalitet af de leads som Google Shopping annoncerne genererer, sammenlignet med almindelige tekstannoncer.

Start Projekt

Integration til din webshop

For at optimere jeres annoncer på Google Shopping anbefales det, at I integrerer jeres webshop til Google Shopping. Integrationen er væsentlig for at få det bedste ud af jeres online eksponering på Google Shopping, og det er samtidig en vigtig del af den samlede strategi for din webshop.

Vi hjælper jer med at tilrettelægge en værdiskabende strategi for Google Shopping, som er en del af jeres overordnede digitale marketingsstrategi.