Google Ads markedsføring skaber resultater! Derfor bør det have høj prioritet i din digitale marketingsstrategi. Når det er sagt, så kan konkurrencen være hård på de søgeord, du gerne vil rangerer højt på. Det kan skyldes, at der er mange konkurrerende virksomheder, der sælger lignende produkter som dem, du tilbyder, og som også ønsker at rangere højt på de produktspecifikke søgeord. For at få størst udbytte af din Google Ads annoncering og dit annonceringsbudget er det derfor vigtigt, at du løbende optimerer dine kampagner og retter til.

Det kræver tid, ressourcer og specialistviden at få det optimale udbytte af sine kampagner. Lige nu tilbyder vi derfor at lave en analyse og gennemgang af en af dine eksisterende Google Ads kampagner, så du kan få et overblik over, hvordan du kan få dem til at præstere bedre.

Start Projekt

Vær synlig, når dine kunder leder efter dig

Det unikke ved Google Ads, og øvrige Search Marketing muligheder, er, at I bliver synlige i søgeresultaterne. Kundernes købsproces inkluderer i mange tilfælde en informationssøgning på en søgemaskine (oftest Google). Måske fordi kunden ikke ved, hvem der tilbyder den slags produkter, han/hun leder efter, eller måske fordi kunden gerne vil sondere terrænet for alternativer, før han/hun tager den endelig købsbeslutning.

Vi ved af erfaring, at det kræver ressourcer at få det optimale ud af sin annoncering i søgemaskinerne, da det er en dynamisk annonceform, som kræver overvågning og løbende optimering. Vi tilbyder derfor at gøre arbejdet for jer. Vores eksperter laver den forudgående søgeordsanalyse, opsætter kampagner, optimerer annoncerne og sikrer, at I får mest ud af jeres ressourcer.