Digital marketing

Vi er specialister i datadrevet kommunikation,
der skaber salg

99,9% tilfredse kundeudtalelser på Trustpilot

Få en gratis gennemgang af din Google Ads konto.


Lad os se din Google Ads konto igennem, med henblik på at finde alle de touchpoints, der kan optimeres. Du får vores eksperters overblik over optimeringspunkter, samt et uforpligtende tilbud på, hvordan vi ville løse opgaven med at skabe vækst gennem ROI-drevet SEO og PPC.

Vi hjælper virksomheder med at tjene flere penge gennem intelligent datadrevet kommunikation.

Det første skridt er at gennemgå din eksisterende Google Ads konto, og give dig overblikket over, hvordan du skaber bedre præstationer. Er din virksomhed helt ny i markedet, så hjælper vi med alt fra opsætning, drift, kommunikation og videre optimering.

Vi er ambitiøse på dine vegne.

Få et stærk, forretningskritisk digitalt team i ryggen, der har arbejdet med +1000 kunder gennem de sidste 11 år.

Vi tror ikke på mavefornemmelser, når det kommer til digital marketing, men baserer vores strategi til dig på data, research og teknologi.
Vi tager din digitale performance til det næste niveau ved at optimere digitale touchpoints, hele vejen fra trafik til checkout – og alt derimellem.

  • Ingen mavefornemmelser – kun datadrevet analyse.
  • Ekspertviden, der har fokus på at øge dine konverteringer.

“Simple Solution har hele tiden været et tredje ben i vores forretning.”

Jonas Carstensen, VIVO Design

SEO

Opnå online synlighed, og bryd igennem det digitale landskab i førerpositionen. Vi hjælper virksomheder med at opnå topplaceringer gennem søgeordsanalyse, optimering af content og udvikling af digitale marketing strategier

SEM

Når virksomheder har brug for at skabe bedre reach og resultater med deres digitale markedsføring, træder vi til med ekspertise på denne specialiseret del af det digitale marketingmix.
Uanset om vores kunder ønsker flere leads, højere ROAS (Return on Ads Spend) eller mere salg fra deres E-Commerce styrker vi dem gennem Adwords optimering og strategiske beslutninger vedrørende deres digitale marketingstrategi.

Sociale Medier

Hos Simple Solution er vi eksperter i annoncering på sociale medier. Vi positionerer virksomheder og opbygger loyale og troværdige kunderelationer gennem en velfunderet og analytisk strategi af virksomhedens muligheder på de sociale medier.
Vi tilbyder contentplaner, tekstforfatning og fastlæggelse af målgrupper, strategi mm.

Adfærd kan trackes

At tracke på digital adfærd, og skabe bedre ROI på baggrund af den data, kræver indsigt og viden i, hvad tallene egentlig viser. Vores kunder er kommet til os på baggrund af vores viden og ekspertise indenfor området, og vores specialiserede team skaber resultater for vores kunder, baseret på den adfærd, som brugerne udviser på vores kunders digitale platforme.

Optimering med fokus på konverteringer

Hvad er baggrunden for at et website eller en webshop pludseligt performer dårligere end tidligere? Hvorfor er kurven nedadgående over den sidste måned? Disse spørgsmål besvarer vores digitale marketing team ved tæt samarbejde og overvågning af vores kunders kontoer og digitale platforme. Ofte opdager vi selv udfordringerne, og arbejder os igennem den data, der afslører hvordan vi knækker koden igen

Forretningskritisk rådgivning

Vi rådgiver virksomheder omkring digital transformation og digitaliserer deres forretning. Vi klargør din virksomhed til at imødekomme det digitale landskab, så du oplever at din virksomhed vokser og kan bryde gennem det digitale landskab.

Få et uforpligtende tilbud

Vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt.
Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Corporate websites

Corporate websites

Vi transformer jeres vision til cutting-edge websites, der skaber værdi.

Læs mere
E-Commerce

E-Commerce

Effektiv produktivitet, øget konverteringsrate og maksimal kundeværdi med vores E-Commerce løsninger.

Læs mere
Systemintegrationer

Systemintegrationer

Komplekse integrationer, avancerede systemer og 3. parts systemer – vi sikrer optimalt flow og proces.

Læs mere