Få fuldt udbytte af din hjemmeside med digital marketing

Digital marketing skal altid være en rentabel forretning

Der findes i dag mange muligheder for online markedsføring og det kan være svært at finde vej i det digitale landskab. At komme afsted i en forkert retning kan være omkostnings tungt for både budget og ressourcer. En analyse af virksomhedens nuværende markeds situation, er derfor et vigtigt udgangspunkt for en succesfuld digital strategi. Her er det væsentligt at kigge på hele kunderejsen, taber i jeres kunder lige før kassen, eller finder de aldrig frem til jeres side?

Vi sætter ind der hvor jeres behov opstår

I stedet for at skyde med spredehagl, sætter vi ind med ressourcer til jeres digitale marketing, der hvor I har mest brug for det. Det kan være dér hvor der ligger det største potentiale for jeres forretning, men det kan også være der hvor ressourcer som ligger i virksomheden, ikke rækker længere. Synes I f.eks. at Google Ads og SEO er en jungle, men ønsker I selv at skrive indholdet? Så hjælper vi jer gerne med vejledning og skabeloner som i kan udfylde og så klarer vi alt det tekniske.

SEO

Opnå online synlighed, og bryd igennem det digitale landskab i førerpositionen. Vi hjælper virksomheder med at opnå topplaceringer gennem søgeordsanalyse, optimering af content og en gennemgang af de vigtigste data som Googles algoritme gør brug af til at afgøre rangering. SEO er en god investering i den langsigtede digitale marketingstrategi.

Online annoncering

Google Ads

Uanset om målet er branding, øget trafik, mere salg, flere besøg i butik eller højere ROAS (Return on Ads Spend) er det en mulighed at styrke dette gennem Google Ads optimering. Google Ads er et velfungerende redskab der kan bidrage positivt flere steder i den digitale købsrejse. Med annoncering på Google Ads er det vigtigt at holde et vågent øje på data, for at sikre at annoncekronerne bruges de rigtige steder.

Bing

Bing kan være en effektiv platform at markedsføre sig på. Med en lavere grad af konkurrence end f.eks. Google Ads, kan Bing på nogle markeder bidrage med billigere klik fra et købestærkt segment. Ønsker du at annoncere udenfor Danmarks Grænser bør annoncering på Bing ligeledes tages med i overvejelserne.

SoMe

Hos Simple Solution er vi eksperter i annoncering på sociale medier. Vi positionerer virksomheder og opbygger loyale og troværdige kunderelationer gennem en velfunderet og analytisk strategi af virksomhedens muligheder på de sociale medier.

Vi tilbyder content planlægning, tekstforfatning og fastlæggelse af målgrupper, strategi m.m.

Dataindsamling er altid en del af en god digital marketingstrategi

Vi tror ikke på mavefornemmelser, når det kommer til digital marketing, men baserer vores strategi til kunderne gennem data, research og teknologi.

På samme måde kigger vi måned efter måned ind i data og udarbejder en månedlig rapport. Denne rapport sender vi til vores kunder, sammen med en handleplan der tager udgangspunkt i rapporten. Således sikrer vi at kunden altid er informeret omkring det digitale marked de befinder sig på og vores indsats samt resultater af denne.