Digital marketing

Skal altid være en rentabel forretning

Der findes i dag mange muligheder for online markedsføring og det kan være svært at finde vej i det digitale landskab. At komme afsted i en forkert retning kan være omkostnings tungt for både budget og ressourcer. En analyse af virksomhedens nuværende markeds situation, er derfor et vigtigt udgangspunkt for en succesfuld digital strategi. Her er det væsentligt at kigge på hele kunderejsen, taber i jeres kunder lige før kassen, eller finder de aldrig frem til jeres side?

Vi sætter ind der hvor jeres behov opstår

I stedet for at skyde med spredehagl, sætter vi ind med ressourcer til jeres digitale marketing, der hvor I har mest brug for det. Det kan være dér hvor der ligger det største potentiale for jeres forretning, men det kan også være der hvor ressourcer som ligger i virksomheden, ikke rækker længere. Synes I f.eks. at Google Ads og SEO er en jungle, men ønsker I selv at skrive indholdet? Så hjælper vi jer gerne med vejledning og skabeloner som i kan udfylde og så klarer vi alt det tekniske.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskine optimering kaldes i fagsprog for SEO, som er en forkortelse af Search Engine Optimization. Kort fortalt handler SEO om at optimere sine placeringer i søgeresultaterne og derved øge den organiske trafik ind til din hjemmeside. At arbejde med SEO er en langsigtet investering, som kan have en stor effekt på din forretning og dit salg.

Online annoncering

Google Ads

Uanset om målet er branding, øget trafik, mere salg, flere besøg i butik eller højere ROAS (Return on Ads Spend) er det en mulighed at styrke dette gennem Google Ads optimering. Google Ads er et velfungerende redskab der kan bidrage positivt flere steder i den digitale købsrejse. Med annoncering på Google Ads er det vigtigt at holde et vågent øje på data, for at sikre at annoncekronerne bruges de rigtige steder.

Bing

Bing kan være en effektiv platform at markedsføre sig på. Med en lavere grad af konkurrence end f.eks. Google Ads, kan Bing på nogle markeder bidrage med billigere klik fra et købestærkt segment. Ønsker du at annoncere udenfor Danmarks Grænser bør annoncering på Bing ligeledes tages med i overvejelserne.