BOKSEBRAG på Simple Solution

For første gang i 11 år hoster Simple Solution lørdag d. 23. november et brag af en boksefest.

Ja, du læste rigtig. Der er budt op til galla, boksekampe, bartendere, som forkæler et inviteret publikum hele aftenen, og sidst, men absolut ikke mindst, skal vores egen CEO, Mike Valencia i ringen og bokse sin anden kamp i heavyweight klassen.

Men det handler faktisk om meget end boksning, når vi vælger at lave et arrangement som dette.

Vi tør tænke ud af den berømte boks. Og vi tør træde op i ringen.

Man kan spørge sig selv, hvad et bokseevent har at gøre med et webudvikling og IT løsninger?

Fællesnævneren er et højt teknisk niveau, som kombineres med en evne til – konstant – at finde på nye løsninger. Hele tiden, med den viden om at et knockout kan sende det hele ud i intetheden ved blot en enkelt fejl.

Hos Simple Solution arbejder vi med avanceret webudvikling og webshops, drift og udvikling af komplicerede IT løsninger til større danske/internationale virksomheder. Vi arbejder med teknik. Vi arbejder med hurtige løsninger og langsigtet strategi. At gå i bokseringen er for os en anden måde, at bringe vores faglige ekspertise med ind i personlig udvikling, som igen smitter af på den måde, vi går på arbejde på hver dag og løser komplicerede opgaver for vores +1000 kunder.

Og så er det en anden måde at gribe netværk, sammenhold og stærkt samarbejde med kunder an på. Det er første gang, der afholdes et privat boksestævne i Køge og står det til os, bliver det ikke sidste gang. På sigt ønsker vi at udvide formen og arrangementet, men også gøre det til en måde, vi skaber nye relationer med nye kunder og faste kunder af vores web – og IT-udviklingshus.

Vi vil gerne væk fra pindemadder og vin arrangementet – hvor godt og hyggeligt det end kan være – og tilbyde noget, vi brænder for til vores kunder. Vi brænder for det, der er af så høj kvalitet, at det ikke kan laves andre steder. Vi brænder for at give vores kunder en på opleveren, om det er til et event, i et kundemøde eller i sidste fase af et web – og IT-udviklingsprojekt.

Vi glæder os helt vildt. Ikke mindst til at gentage det, som allerede er en succes. På lørdag åbner vi dørene til et fuldt hus, en fuld gæsteliste – næste år håber vi, at se dig, der læser med her.

Tags