Bloggen – de seneste tendenser og hacks

22. maj 2020

Udnyt mulighederne i Google Ads

Af Mathilde Flindt, digital marketingspecialist. Google Ads er et digitalt markedsføringsværktøj, hvorfra der kan udarbejdes mange forskellige annonceformater. Bedst kendt er Google Ads for deres tekstannoncering, men der..

19. maj 2020

Årsrapport 2019

Af CEO, Mike Valencia. Simple Solution P/S Efter 11 års vækst i Simple Solution, er vi stolte af at offentliggøre Årsrapporten 2019. Det er vores årsrapport nr. 2..

Bloggen. De seneste nye digitale tendenser. 11. maj 2020

Er Google Ads noget for mig?

Google Ads er Googles eget auktionsbaseret reklamesystem, hvor man kan få vist målrettede og relevante annoncer for ens virksomhed. Det foregår bag hver eneste søgning på Google, og..

24. april 2020

Responsivt webdesign

Tag brugeren alvorligt. Det er ikke nyt, at smartphones og tablets har ændret tilgangen til design og brugeroplevelserne på nettet. Der stilles enorme krav til, hvordan et website..

5. marts 2020

E-commerce trends i 2020

Baseret på de tal, som talrige e-commerce rapporter kom ud med i slutningen af 2020, kan man uden tvivl konkludere, at fremtiden for e-handel og e-commerce ser lys..

16. februar 2020

Headless CMS

Behovet for fleksible digitale webløsninger vokser – faktisk har det aldrig været større. Hvor opdateringer af CMS systemer, opgraderinger af nuværende løsninger til nye, større og mere komplekse..

Webshop. overtager webshops butikker 3. oktober 2019

Er webshoppen butikkens død?

Flere gange har avisernes overskrifter handlet om ”butiksdød”, og den hurtige konklusionen har været, at ”e-handel er den eneste fremtid”. Men det billede viser sig at være forsimplet…

16. maj 2019

5 fordele ved Remote Support

Hvad er Remote Support? Remote Support er kort fortalt en løsning, der giver en IT-konsulent adgang til din computer, når der opstår problemer med din hardware. Via en..

30. januar 2019

Sikker mail.

“Er min mail da ikke sikker?”Nej. Og jo. Og lad os lige starte med at lave en disclaimer på følgende blogindlæg: Hvis du er helt almindelig blogsurfer og..

21. august 2018

Drupal Ramt af Cryptojacking

CMS-systemet Drupal ramt af hackere: Cryptojacking stjæler din maskinkraft, uden at du opdager det. En brist i det meget populære CMS-system Drupal er blevet brugt til at installere..

15. juni 2018

Barracuda: Brugernes mening

Barracuda indgik for nyligt i ”Gartner Peer Insights: Voice of the Customer: Enterprise Firewalls Market” og klarede sig suverænt bedst. I ud af de fem kategorier lå Barracuda..

IT sikkerhed og digital sikkerhed 1. marts 2018

GDPR

Overordnet om GDPR Sådan bliver du compliant Konsekvenser ved ikke at være compliant Den nuværende persondataforordning er fra 1995, og det kan derfor hurtigt konstateres, at de digitale..