Bloggen – de seneste tendenser og hacks

5. March 2020

E-commerce trends i 2020

Baseret på de tal, som talrige e-commerce rapporter kom ud med i slutningen af 2020, kan man uden tvivl konkludere, at fremtiden for e-handel og e-commerce ser lys..

16. February 2020

Headless CMS

Behovet for fleksible digitale webløsninger vokser – faktisk har det aldrig været større. Hvor opdateringer af CMS systemer, opgraderinger af nuværende løsninger til nye, større og mere komplekse..

3. October 2019

Er webshoppen butikkens død?

Flere gange har avisernes overskrifter handlet om ”butiksdød”, og den hurtige konklusionen har været, at ”e-handel er den eneste fremtid”. Men det billede viser sig at være forsimplet…

16. May 2019

5 fordele ved Remote Support

Hvad er Remote Support? Remote Support er kort fortalt en løsning, der giver en IT-konsulent adgang til din computer, når der opstår problemer med din hardware. Via en..

21. August 2018

Drupal Ramt af Cryptojacking

CMS-systemet Drupal ramt af hackere: Cryptojacking stjæler din maskinkraft, uden at du opdager det. En brist i det meget populære CMS-system Drupal er blevet brugt til at installere..

15. June 2018

Barracuda: Brugernes mening

Barracuda indgik for nyligt i ”Gartner Peer Insights: Voice of the Customer: Enterprise Firewalls Market” og klarede sig suverænt bedst. I ud af de fem kategorier lå Barracuda..

IT sikkerhed og digital sikkerhed 1. March 2018

GDPR

Overordnet om GDPR Sådan bliver du compliant Konsekvenser ved ikke at være compliant Den nuværende persondataforordning er fra 1995, og det kan derfor hurtigt konstateres, at de digitale..

Instagram story trends og udvikling 8. June 2016

Sælg med storytelling

Virksomheder har i årevis forsøgt at finde rationelle argumenter for, hvorfor vi skal vælge netop deres produkt. Men sagen er, at et kvalitetsprodukt til en fordelagtig pris ikke..