< Tilbage // Årsrapport 2019 // Næste >

Årsrapport 2019

19. maj 2020

Af CEO, Mike Valencia.

Simple Solution P/S

Efter 11 års vækst i Simple Solution, er vi stolte af at offentliggøre Årsrapporten 2019.
Det er vores årsrapport nr. 2 i det fusionerede selskab, som på mange måder bringer tilfredshed. Vi leverer på de forventede parametre og indfrier vores forventninger til omsætning og driftsresultat.

Omsætning: 26.205.000DKK
Resultat før SKAT: +2.714.000DKK

Markant lønsom vækst

Efter bestyrelsesmødet i september 2018, blev vi enige om at investere i en forbedret ”platform”, som skulle skabe rammer for yderligere vækst. Opgaven var klar; vi skulle forvandle Simple Solution til et solidt fundament for fremdig vækst. Med fokus på opkøb af et mindre selskab, og etablering af ny ledelsesstruktur gik vi fokuseret ind i 2019.

Mere eller mindre efter bogen, hele året igennem

Vi indfrier vores omsætningsmål med en organisk vækst på ca. 10%, som bringer omsætningen op på ca. 26,5MDKK.
Resultatet før SKAT lander en smule lavere end ventet. Dette skal primært forklares i øget investeringer og etablering af ny struktur. Vi leverer et resultat før SKAT på knapt. +2,8MDKK.

Forventningerne til 2020

Med et godt udgangspunkt, er vores forventninger til 2020 positive. Vi udvider vores aktiviteter og implementerer nyt workflow, som skal sikre vores leverancer fremadrettet.
Ligeledes med opkøbet i ult. 2019, vil vi vækste vores digitale marketing aktiviteter, som forventes at kunne øge vores indtjening markant over de kommende år.

Vi er bevidste om situationen med COVID-19, samt at denne kommer til at påvirke vores drift igennem året. Vores strategi vil tage udgangspunkt i ”rettidig omhu”, og vi tilpasser vores drift efter markedet. Vi forventer fortsat en positiv drift, samt øget hastighed på de strategiske vækstområder, dog ikke i samme størrelse som 2019

En særlig tak til hele holdet

Enhver erhvervsdrivende ved at der ikke findes ”steady seas”, og intet altid går som forventet. På trods af dette, så synes jeg en tak er på sin plads. Tak til hele holdet bag Simple Solution, samt bestyrelsen, som alle har vist vedholdenhed og engagement, hvilket jeg mener bliver bevist i denne årsrapport.

/
CEO
Mike Valencia